Dany sesleri ! Geri dönüyor...

Dany sesleri ! Geri dönüyor...

Galatasaray'da, Koray Günter'in sakatlığının geçmesiyle bir nebze hafifleyen stoper krizinin perde arkasında çok ilginç olaylar çıktı.

Kamerunlu Aurelien Chedjou'nun Afrika Kupası'na gitmesinin ardından Semih Kaya ve Koray Günter'inAntalya'daki Uluslararası Royal Kupası maçlarında sakatlanmaları, sarı kırmızılı takımda stoper krizine yol açmıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da kritik lig ve kupa maçları oynayacaklarını hatırlatarak yönetimden stoper transferi istedi ve bu konuda birkaç isim de önerdi.

Yöneticiler bu iş için 2.5 milyon Euro bütçe belirledi. Ancak, Hamzaoğlu'nun istediği Serdar Aziz için Bursaspor astronomik bir rakam talep edince bu transferden vazgeçildi.

DANY'Yİ GERİ GETİRELİM!

Bu gelişmenin ardından yöneticilerin aklına sürpriz bir isim geldi; sezon başında İspanya'nın GranadaKulübü'ne kiralanan ancak burada tutunamayan Dany Nonkeu'yu geri getirmek. Bunu yapmak çok kolaydı zira takımdaki yabancı futbolculardan Goran Pandev'e İtalyan ekibi Genoa'dan ciddi bir teklif gelmişti, dolayısıyla yabancı kontenjanında Dany'ye yer açmak mümkündü. Ancak bu sefer de başka bir engel çıktı...

BURAK YA DA UMUT'A BİR ŞEY OLURSA KİM OYNAYACAK?

Bilindiği üzere Goran Pandev; Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un ardından takımdaki tek forvetti. Performansı beğenilmese de Pandev’in gönderilmesi kulübede oturacak forvetin dahi kalmayacağı anlamına geliyordu.

Bu yüzden Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Pandev-Dany değişimini onaylamadı. Ve Dany birkaç gün bekledikten sonra Evian Kulübü'ne kiralandı.

GÖNDERİLMESİ MUHTEMEL TEK YABANCI DZEMAILI

Peki bundan sonra ne olacak? Daha önce de belirttiğimiz gibi, Galatasaray'ın stoper transferi için ayırdığı bütçe 2.5 milyon Euro. Menajerler yerli ya da yabancı çok sayıda isim önermiş durumda.

Galatasaray'ın şu anda gönderebileceği tek yabancı oyuncusu ise Blerim Dzemaili. Eğer İsviçreli futbolcuya ara transferin kalan döneminde bir teklif gelirse buna onay verilip yerine yabancı stoper alınabilir.

Hürriyet