Dani Alves'in veliahtı Douglas olacak

Dani Alves'in veliahtı Douglas olacak
Güncelleme:

Sao Paulo, Douglas'ın transferi konusunda Barcelona ile 6 milyon euroya el sıkışmak üzere olduklarını doğruladı.

Sao Paulo, yetenekli bek oyuncuları Douglas'ın transferi konusunda Barcelona ile 6 milyon avroya el sıkışmak üzere olduklarını doğruladı. Camp Nou'dan ayrılması gündemde olan Dani Alves'in yerine bir süredir sağ bek arayışlarını sürdüren Katalan ekibi, 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

BONSERVİS BEDELİ 6 MİLYON EURO

Henüz resmi bir anlaşma sağlanmamasına karşın Sao Paulo yönetimi, transferin bu hafta içinde tamamlanacağından oldukça emin. İki kulüp arasındaki görüşmeler hakkında konuşan Sao Paulo Asbaşkanı Ataide Gil Guerreiro, Radio Jovem Pan'a verdiği demeçte, "İlk etapta 6 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödenecek. Douglas belirlenen gol miktarının üzerine çıkabilirse 2 milyon avroluk ekstra bir ödeme daha yapılacak. Anlaşma sağlanmak üzere..." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AN MESELESİ

Her zamanki ufak pürüzlerin kaldığını belirten Brezilyalı yönetici, "İki tarafta aşağı yukarı aynı şeyleri talep ediyor. 3-4 gün içinde bu transfer biter. Douglas'a bir sene daha Sao Paulo'da kiralık olarak kalması teklifinde bulunduk. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Ancak böyle bir dayatmamız yok. Olursa olur." dedi.

Dani Alves'in takasta Brezilya ekibine gideceği iddialarına ise, "Dani Alves Sao Paulo'ya mı? Öyle bir dünya yok. Yıllık ücreti oldukça yüksek. Kesinlikle ilgilenmiyoruz." şeklinde konuştu.

Goias alt yapısında yetişen Douglas, Şubat 2012'de Sao Paulo'ya transfer olmuştu.