Cüneyt Çakır şoku ! ''Nefes alamıyorum...''

Cüneyt Çakır şoku ! ''Nefes alamıyorum...''

Cüneyt Çakır, Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı...

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede operasyon geçiren Çakır'ın, maç esnasında "Nefes alamıyorum" dediği ortaya çıktı. Cüneyt Çakır bu talihsizliği doğum gününde yaşadı...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır rahatsızlandı ve maçın ikinci yarısında sahaya çıkamadı. İlk yarısı 2-1 Gençlerbirliği üstünlüğü ile tamamlanan maçta ikinci yarı rahatsızlığından dolayı sahaya çıkamayan Cüneyt Çakır, yerini karşılaşmanın 4. hakemi olan Mustafa Öğretmenoğlu'na bıraktı.

HASTANEYE KALDIRILDI VE OPERASYON GEÇİRDİ

Cüneyt Çakır'ın devre arasında yapılan kontrollerde maça devam edemeyeceği anlaşıldı ve önce kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ciğerlerinde hava biriken Cüneyt Çakır'ın hastanede operasyon geçirdiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

TARIK ONGUN: "DURUMU İYİ"

FIFA kokartlı hakem Tarık Ongun, Cüneyt Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ankara Güven Hastanesi önünde Çakır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan Ongun, "Durumu gayet iyi. 2-3 gün istirahat edecek. 10 güne kadar da antrenmanlara başlayacak. Rahatsızlandığını ifade etti, o nedenle hastaneye geldiler. Gerekli işlemler yapıldı. Şu anda odada istirahat ediyor. Hiçbir problem yok. Hatta basın mensuplarının burada olduğunu ilettim. Kendisi de çok selam söyledi, iyi görevler diledi" şeklinde konuştu. Ongun, Çakır'ın ailesinden ziyaretçilerin de gelebileceğini kaydetti.

Hastanede Cüneyt Çakır'a yapılan operasyon sonrasında yardımcı hakem Tarık Ongun, "Tüple havayı çıkardılar. Şimdi doktor, odasında kontrol etti. Keyfi yerinde ve gülüyordu" dedi.

Hakemlik hayatının biteceği doğru değil
 
Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yakında taburcu edileceği öğrenildi. Bu arada Cüneyt Çakır'ın hakemlik hayatının biteceği yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken, Çakır'da akciğer sönmesi olmadığı belirtildi.
 
Beşiktaş şu mesajı yayınladı: (Dün doğum günüymüş)

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın bugün (dün) Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını, üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğum günü olan bugün (dün) maç yöneten ve rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayarak hastanede başarılı bir operasyon geçiren Cüneyt Çakır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

''NEFES ALAMIYORUM'' DEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Bu arada karşılaşmanın 30. dakikasında, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve yardımcısı Tarık Ongun arasında telsiz mikrofon aracılığıyla yapılan görüşmede şu diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı:

Cüneyt Çakır: Nefes alamıyorum.
Tarık Ongun: Hocam ne oldu, gel konuşalım.
Cüneyt Çakır: Kendimi çok iyi hissetmiyorum.
Tarık Ongun: Abi iyi misin? Gel konuşalım, ara ver.
Cüneyt Çakır: İdare ederim, iyiyim.
Tarık Ongun: Zorlama istersen.
Cüneyt Çakır: İyiyim.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), akciğerindeki hava birikimi nedeniyle operasyon geçiren FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'den "geçmiş olsun" mesajında şu ifadeler kullanıldı: "FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşadı ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadı. Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."

DHA