Çok konuşulacak açıklamalar !

Çok konuşulacak açıklamalar !

Galatasaray'ın Fildişi Sahalli yıldızı Didier Drogba, GQ dergisine açıklamalarda bulundu.

İngiliz GQ dergisine röportaj veren Drogba bu sezon bir tercih yapmak zorunda olsa, Chelsea'nin değil Galatasaray'ın şampiyon olmasını isteyeceğini söyledi

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba İngiliz GQ dergisine özel bir röportaj verdi. "Bu yıl hangisi olsun isterdin? Galatasaray ile Süper Lig'i mi kazanmak; yoksa Chelsea'nin Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni birlikte almasını mı?" sorusuyla karşılaşan yıldız oyuncu, "Galatasaray ile şampiyon olmayı tercih ederim. Çünkü Chelsea ile 3 kez lig şampiyonluğuna zaten ulaştım. Burada ise sadece 1 şampiyonluğum var" cevabını verdi.

Chelsea takımının kendisinin ayrılmasının ardından henüz forvetteki bu boşluğu dolduramadığı belirtilerek, "Yaşanan sıkıntıyı gidermek için sen kimi seçerdin?" sorusuna Drogba şu yanıtı verdi:

"Şu anda Chelsea'deki oyuncuları seçerdim. Neden? Çünkü ben orada oynarken, farklı bir takım vardı. Forvetler belki 35 gol atmıyor, ama çok, çok önemli goller atıyor. Benim zamanımdan farklı bir sistem, farklı zaman ve farklı bir Chelsea var. Bence çok da başarılılar."

Drogba en zorlandığı savunmacıları ise şu şekilde sıraladı:

"Savaşan ve benim iyi bir maç geçirmemi sağlayan isimler Jamie Carrager, Nemanja Vidic ve Rio Ferdinand... Onlar iyi defans oyuncuları ve aynı zamanda oldukça adil bir oyun ortaya koyuyorlar. Onlarla karşılaşmadan önceki hafta boyunca nasıl gol atacağımı düşünmek zorundaydım, bunun için çok düşünmem gerekir."

Sadece Michael!

Kendisinin bir Michael Jackson hayranı olduğunu da dile getiren yıldız futbolcu, "Benim etkilendiğim tek insan Michael Jackson'dı. Onun büyük bir hayranıyım. 2007 ya da 2008 gibi Los Angeles'ta onunla karşılaştım. Onunla konuşma şansı bulamadım. Eğer bulsaydım şu anda burada olmazdım, 'moonwalk' (ay yürüyüşü) yapıyor olurdum" şeklinde konuştu.