Club Brugge'ün stadında ölüm vedası !

Club Brugge'ün stadında ölüm vedası !

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki yeni rakibi olan Club Brugge takımının stadı pazar günü trajik bir vedaya sahne oldu.

Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın pençesinde olan ve bu nedenle ötanazi kararı alan fanatik bir Brugge taraftarı, sırf takımını son bir kez daha izleyebilmek ve o stadın havasını soluyabilmek için, zehirli iğneyle hayatına son verileceği ötanazi kliniğindeki ölüm randevusunun tarihini erteledi.
Beşiktaş 'ın 12 Mart'ta çıkacağı Jan Breydel Stadı'na 7 yaşındaki kızı Dina ile birlikte gelen Lorenzo Schoonbaert (41), Club Brugge'ün Mouscron-Peruwelz'e karşı oynayacağı maçı izledi ve ertesi gün de zehirli iğneyle 'uyutuldu'.

Tribünleri hınca hınç dolduran 20 bin kişinin duygu yüklü vedasıyla neye uğradığını şaşıran Lorenzo Schoonbaert, kızıyla birlikte bir süre stadın çimlerinde gezinerek taraftarlara el salladı. 

20 YILDA 37 AMELİYAT

Son 20 yıl içinde 37 ameliyat geçiren ve doktorların "Artık yaşayamaz" dediği Lorenzo, kendisini 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' pankartlarıyla karşılayan taraftarları görünce, "Bu kadar dokunaklı bir veda beklemiyordum" dedi.

 201503041847_1.jpeg

TAKIMI 3-0 KAZANDI

Maçı kızıyla birlikte izleyen ve takımının 3-0 galip gelmesiyle belki de son arzusuna kavuşan Lorenzo, gözünde yaşlarla, "Son hayalim de gerçek oldu. Artık huzur içinde ölebilirim. Kutlamayı cennetten yapacağım" dedi.

 201503041847_3.jpeg

MAÇIN ERTESİ GÜNÜ ZEHİRLİ İĞNEYLE 'UYUTULDU'

Maçtan 1 gece sonra ailesi Facebook'tan bir açıklama yaparak, Lorenzo'nun yaşamına, ötanazi kliniğinde zehirli iğne ile son verildiğini duyurdu.
Açıklamanın sonunda, Lorenzo'nun bütün Brugge taraftarlarına şükranlarını sunduğu belirtilirken "Herkese çok teşekkür ederim. ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" şeklindeki mesajına da yer verildi.

 201503041847_5.jpeg
Kaynak: Posta

Posta