Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor !

Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor !

Spor Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray 22. haftanın açılış maçında Türk Telekom Arena’da SAİ Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray 22. haftanın açılış maçında Türk Telekom Arena’da SAİ Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yendi. Umut Bulut, Aurelien Chedjou ve Wesley Sneijder'in golleriyle rakibini yıkan Cimbom, gelecek hafta oynanacak derbi öncesi F.Bahçe'ye gözdağı verdi.

Aslan Melo ve Burak'sız

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor maçının kadrosunu bozmadı.

 Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaşılan ve 3-2 kazanılan Medicana Sivasspor maçının ilk 11'inde yer alan oyunculardan 10'unu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında da sahaya sürerken, tek değişikliği ise bu maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ın yerine Umut Bulut'u sahaya sürerek yapmak zorunda kaldı.

 Sarı-kırmızılı ekipte, sakat olan Burak'ın yanı sıra, hafta içi bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo ile sakatlıktan yeni çıkan ve bugün 21 yaş altı takımıyla Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a karşı oynayan Semih Kaya da kadroya giremedi.

Fernando Muslera 150. kez sarı kırmızılı formayla

 Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera sarı kırmızılı forma ile dördüncü sezonda yer alırken Erciyes maçında 150. kez sarı kırmızılı formayı giymiş oldu. Galatasaraylı taraftarlar takımları lider olmasına karşın tribünleri yine tamamen doldurmadılar. Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde büyük boşluklar vardı.

Hakem konuşmaları kaydedildi

Hakemlerin maç içinde telsiz cihazıyla yaptıkları konuşmalar, Galatasaray-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında ilk kez kaydedildi.

 UEFA organizasyonlarında olduğu gibi maçın 4. hakeminde, saha hakemlerinin kendi aralarında yaptıkları telsiz konuşmalarını kaydeden bir cihaz bulunurken, uygulama Türkiye'de ilk kez gerçekleştirildi.

Bu uygulamanın gelecek haftadan itibaren tüm maçlarda yapılacağı duyuruldu.

Galatasaray: 3 - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 1

Stat: 
Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Bruma (Dk. 78 Emre Çolak), Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin (Dk. 68 Telles), Sneijder (Dk. 90+3 Dzemaili), Umut Bulut
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer, Caner Osmanpaşa (Dk. 30 Barış Memiş), Diakhate, Boye, Anıl Karaer, Cenk Ahmet Alkılıç, Yasin Pehlivan, Murat Yıldırım (Dk. 82 Sylla), Serdar Gürler (Dk. 71 Necati Ateş), Drenthe, Vleminckx

Goller: Dk. 5 Umut Bulut, Dk. 53 Chedjou, Dk. 90+1 Sneijder (Galatasaray), Dk. 31 Vleminckx (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Cenk Ahmet Alkılıç, Dk. 72 Yasin Pehlivan (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor), Dk. 70 Hamit Altıntop, Dk. 88 Emre Çolak (Galatasaray)


İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ:
Diğer sayfada
 

[PAGE]



M.S: Tolga Özkalfa son düdüğünü çalıyor ve Galatasaray mücadeleden 3-1'lik üstünlükle ayrılıyor. Bu galibiyetle birlikte Galatasaray bu haftayı da lider kapatmayı garantiliyor.

90. DK:  GOOOLLL!!! Galatasaray, Wesley Sneijder'in attığı golle farkı ikiye çıkarıyor. Alex Telles'in Pape Diakhate ile girdiği ikili mücadele sonrasında boşta kalan topu Wesley Sneijder kapıyor. Topla birlikte ceza sahasına giren Wesley Sneijder vuruşunu yapıyor. Kaleci Zülküf Özer'den seken top bir kez daha Wesley Sneijder'in önünde kalıyor ve altıpasın sol yan çizgisinden yaptığı düzgün vuruşta top ağlarla buluşuyor.

88. DK: Emre Çolak, rakibi Anıl Karaer'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında Tolga Özkalfa tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

84. DK: Paslaşılarak kullanılan serbest vuruş sonrasında Emre Çolak'ın çıkardığı pasa Wesley Sneijder gelişine vuruyor ancak bu kez kaleci gole izin vermiyor.

82. DK: Alex Telles'in verdiği pasla topla buluşan Wesley Sneijder iki rakibini geçtikten sonra ceza yayının hemen solundan yaptığı sert vuruşta top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Galatasaray, Wesley Sneijder ile gole çok yaklaşıyor.

82. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Murat Yıldırım'ın yerine Yacouba Sylla oyuna giriyor.

80. DK: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza sahası sağ yan çizgisinin bir kaç metre dışında topla buluşan Emre Çolak ortasını yapıyor ancak bu ortayı Murat Yıldırım elle kesince Tolga Özkalfa oyunu durduruyor. Galatasaray tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

78. DK: Galatasaray'da Bruma kenara gelirken, Emre Çolak kalan dakikalarda mücadele edecek.

77. DK: Wesley Sneijder'in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Alex Telles, topla birlikte kaleye yaklaştıktan sonra çok sert vuruyor ancak kaleci Zülküf Özer gole izin vermiyor. Galatasaray üçüncü gole yaklaşıyor.

76. DK:Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Selçuk İnan ve Wesley Sneijder geliyor. Selçuk İnan vurmayı tercih ediyor ve vuruşunda top baraja çarpıp kornere gidiyor.


72. DK: Yasin Pehlivan, Wesley Sneijder'e kayarak yaptığı sert müdahale sonrasında karşılaşmada sarı kart gören bir başka isim oluyor.

71.  DK: SAİ Kayseri Erciyesspor'da Serdar Gürler'in yerine Necati Ateş oyuna dahil oluyor.

70. DK: Hamit Altıntop rakibi Barış Memiş'in topla birlikte gitmesine izin vermiyor. Tolga Özkalfa avantaja bıraktığı pozisyonun ardından oyun durunca Hamit Altıntop'a sarı kartını gösteriyor.

68. DK: Günün çalışkan isimlerinden Yasin Öztekin kenara geliyor ve yerine Alex Telles oyuna dahil olan isim oluyor.

65. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor kendi ceza sahası içinde riskli paslaşmalar yapıyor. Bu paslaşmaların sonunda top ceza sahasına açılıyor ve araya giren isim Sabri Sarıoğlu oluyor. Topla birlikte ceza sahasına doğru hareketlenen Sabri Sarıoğlu müsait durumdaki arkadaşı Bruma'yı ilk pozisyonda tercih etmeyince attığı pas sonrasında rakip oyuncularda kalıyor. Galatasaray önemli bir gol şansından yararlanamıyor.

63. DK: Hamit Altıntop ve Yasin Pehlivan'ın sakatlıkları nedeniyle oyun kısa bir süre duraksıyor.

61. DK: Orta alanın bir kaç metre ilerisinden Royston Drenthe'nin attığı uzun pasla sağ kanatta saç çizgisine yakın bir noktada topun sahibi olmak isteyen Serdar Gürler için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

59. DK: Koray Günter'in savunmadan attığı uzun pasla ceza sahası sol yan çizgisinde topla buluşan Wesley Sneijder, Yasin Öztekin ile paslaştıktan sonra tekrar topun sahibi oluyor. Topu sağ ayağına alıp uzak kale direğine doğru vuruşunu yapıyor ancak istediği vuruşu gerçekleştiremeyince top kaleci Zülküf Özer'in üzerine gidiyor.

57. DK: Galatasaray hızlı hücuma çıkmak isterken ceza sahası içerisinde Serdar Gürler rakibi Olcan Adın'a hava topu mücadelesinde faul yapıyor ve Tolga Özkalfa oyunu durduruyor. Bu faulün ardından Galatasaraylı oyuncular hakeme avantajı kestiği yönünde serzenişte bulunuyor.

56. DK: Golden sonra Galatasaray taraftarı takımına desteğini iyice arttırıyor.

53. DK: GOOOLLL!!! Galatasaray Aurelien Chedjou'nun attığı golle karşılaşmada yeniden öne geçiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor yarı alanında sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geliyor. Selçuk İnan'ın arka direğe doğru gönderdiği kavisli topa altıpasın sol çaprazında bulunan Aurelien Chedjou sırtı dönük bir şekilde iyi yükseliyor ve kafayla kaleci Zülküf Özer'in üstünden topu ağlara gönderiyor.

52. DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Selçuk İnan kullanıyor. Selçuk İnan'ın ön direğe yaptığı ortayı savunmada Björn Vleminckx kafayla uzaklaştırıyor.

50. DK: Sol kanatta topla buluşan Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ile paslaştıktan sonra yerden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Murat Yıldırım'a çarpan top kornere gidiyor.

49. DK: Sağ kanattan süratla ileri çıkan Sabri Sarıoğlu rakipleriyle girdiği mücadele sonrasında yüzünü tutuyor ancak hakem Tolga Özkalfa pozisyonda faul olmadığını belirtiyor.

46. DK: İkinci yarının ilk düdüğüyle birlikte Royston Drenthe santradan doğrudan kaleyi düşünüyor fakat top kaleyi bulmuyor.

46. DK: Tolga Özkalfa'nın düdüğüğüyle ikinci yarıya konuk ekip SAİ Kayseri Erciyesspor başlıyor.

45. DK: Tolga Özkalfa ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona eriyor.

45. DK: İlk yarının son anlarında sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında topla buluşan Sabri Sarıoğlu, topu soluna çekip ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kaleci Zülküf Özer kalesinden çıkarak bu topa sahip olmayı başarıyor.

45. DK: İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.

42. DK: Sol kanattan atağa katılan Selçuk İnan müsait durumdaki arkadaşı Wesley Sneijder'e güzel bir pas çıkarıyor. Geriden gelen Wesley Sneijder topu kontrol eder etmez yerden uzak kale direği dibine doğru vuruşunu yapıyor ancak istediği gibi vuramayınca top farklı şekilde sahayı terkediyor.

39. DK Serbest vuruşu kullanmak için oyuna sonradan dahil olan Barış Memiş topun başına geliyor. Barış Memiş doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top farklı şekilde auta gidiyor.

38. DK: Murat Yıldırım rakibi Wesley Sneijder ile girdiği ikili mücadelede yerde kalıyor ve SAİ Kayseri Erciyesspor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

36. DK: Hakem Tolga Özkalfa bu dakikalarda karşılıklı fauller nedeniyle oyunu sık sık durdurmak zorunda kalıyor.

32. DK: GOOOLLL!!! SAİ Kayseri Erciyesspor Björn Vleminckx'in attığı golle karşılaşmada durumu 1-1'e getiriyor. Royston Drenthe'nin ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan attığı havadan pasa Björn Vleminckx hareketleniyor. Altıpasın gerisinde sağ çaprazda topun gelişine düzgün vuruyor ve topu ağlara gönderiyor.

30. DK: Mehmet Özdilek erken bir değişikliğe gidiyor. Caner Osmanpaşa kenara geliyor ve yerine Barış Memiş oyuna dahil oluyor.

30. DK: Karşılaşmada ilk yarım saat geride kalırken, Galatasaray çok üstün bir oyunla mücadeledeki üstünlüğünü sürdürüyor.

26. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Wesley Sneijder geliyor. Wesley Sneijder paslaşarak kullanmayı tercih ediyor ve Yasin Öztekin ile girdiği verkaçta ofsayt pozisyonunda kalıyor.

25. DK: Wesley Sneijder'den aldığı pasla ceza sahası dışı kaleyi tam cepheden gören bir noktada topun sahibi olan Hamit Altıntop topla bir süre bekledikten sonra önünü açıp kaleyi düşünüyor. Çok sert gelen topu kaleci Zülküf Özer son anda parmaklarının ucuyla kornere göndermeyi başarıyor.

22. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor yarı alanında sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada Bruma rakibi Royston Drenthe'yi arkadan yaptığı müdahale ile yere düşürüyor ve Tolga Özkalfa oyunu durduruyor.

19. DK: Selçuk İnan'in harika pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bulut topu kontrol edip vuruşunu yapıyor. John Boye'a çarpan top altıpasın önünde sekiyor ve sonrasında Pape Diakhate topu kornere gönderiyor. Galatasaray ikinci gole bir kez daha yaklaşıyor.

17. DK: Orta alanda sağ kanattan atılan derinlemesine pasla bir anda topla birlikte sağ kanatta yalnız kalan Bruma süratle ceza sahasına girdikten sonra kaleci Zülküf Özer ile karşı karşıya kalıyor. Bruma'nın ayağının dışıyla yaptığı vuruş kaleciyi geçip kaleye yöneliyor ancak Caner Osmanpaşa kafayla topu çizgi üzerinde uzaklaştırmayı başarıyor. Galatasaray mutlak bir gol şansından yararlanamıyor.


16. DK: Sağ kanattan atağa katılan Sabri Sarıoğlu ceza sahasına ortasını yapmak istyor ancak savunmaya çarpan top kornere gidiyor.


14. DK: Sağ kanatta Galatasaray yarı alanında kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen isim Royston nthe oluyor. Royston Drenthe'nin arka direğe doğru yaptığı orta herkesi aşıyor ve doğrudan auta gidiyor.

13. DK:  Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Wesley Sneijder geliyor. Wesley Sneijder'in vuruşunda top az farkla üstten auta gidiyor. Wesley Sneijder'in vuruşu Galatasaray taraftarını heyecanlandırıyor.

12. DK: Wesley Sneijder'in pasıyla sol kanatta hareketlenen isim Yasin Öztekin oluyor. Kendisini karşılayan rakibi Cenk Ahmet Alkılıç'ın sert müdahalesi ile yerde kalıyor ve pozisyonun ardından Cenk Ahmet Alkılıç karşılaşmadaki ilk kartı gören isim oluyor. Galatasaray çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.


11. DK: Royston Drenthe'nin savunma arkasına attığı pasla ceza sahası içi sağ çaprazda Cenk Ahmet Alkılıç topla buluşuyor. Topu kontrol edip sağ ayağının dışıyla uzak kale direğine doğru vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fernando Muslera bu pozisyonda da gole izin vermiyor.

10. DK: Ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan kaleyi düşünenen Wesley Sneijder'in vuruşunda top az farkla sağ kale direğinin dibinden dışarı gidiyor.

8. DK: Karşılaşmanın başından beri sol kanattan etkili olan Galatasaray bu kez Olcan Adın ile atağa çıkıyor. Olcan Adın topla birlikte süratle son çizgiye iniyor. Ceza sahasına yerden gönderdiği topu savunma son anda kornere göndermeye başarıyor.

7. DK: Wesley Sneijder'in pasıyla ceza sahası sol yan çizgisinde topla buluşan Yasin Öztekin, topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra geriden gelen arkadaşı Olcan Adın'ı görüyor. Olcan Adın'ın topun gelişine sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top farklı şekilde auta gidiyor. Galatasaray baskısını giderek arttırıyor.

3. DK: Yine sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç arka direğe doğru ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde sol çaprazda Serdar Gürler topun gelişine yatarak vuruyor ve kaleci Fernando Muslera topu son anda kontrol etmeyi başarıyor. SAİ Kayseri Erciyesspor gole yaklaşıyor.

5. DK: GOOOLLL!!! Galatasaray Umut Bulut'un attığı golle mücadelede 1-0 öne geçiyor. Sabri Sarıoğlu'nun pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Bruma topla birlikte bir kaç metre ilerledikten sonra çok sert bir vuruş çıkarıyor. Kaleci Zülküf Özer'den seken topu iyi takip eden Umut Bulut yakın mesafeden kafayla topu ağlara gönderiyor.


2. DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Royston Drenthe paslaşarak kullanıyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç içeriye ortasını yapıyor ancak Galatasaray savunması topu kafayla uzaklaştırıyor.

1. DK: Galatasaray maça çok hızlı başlıyor. Yasin Öztekin'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Umut Bulut topu sağına çekip ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Selçuk İnan topa dokunmak isterken John Boye'ye faul yapıyor.

1. DK: Hakem Tolga Özkalfa ilk düdüğünü çalıyor ve karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray başlıyor.

-Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon ligde kendi sahasında oynadığı 10 maçta, 7 galibiyet, 2 beraberlik 1 de yenilgi aldı. SAİ Kayseri Erciyesspor ise ligde deplasmanda oynadığı 11 maçta sadece 1 kez rakiplerini mağlup edebildi. 6 kez beraberlik alırken 4 kez de sahadan eli boş ayrılan taraf oldu.

-İki takım bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. 6 kez Galatasaray, 2 kez de SAİ Kayseri Erciyesspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Taraflar arasında oynanan 2 maçta ise eşitlik bozulmadı.

-Ev sahibi Galatasaray’da karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Felipe Melo, Burak Yılmaz, sakatlıktan yeni çıktığı için riske edilmeyen Semih Kaya ve antreman eksiği olan Aydın Yılmaz kadroda yer almıyor. Konuk ekipte de maç öncesi oldukça sıkıntılı bir durum göze çarpıyor. Kart cezalısı olan Gökhan Değirmenci ve Edinho’nun yanı sıra, İlhan Parlak, Kader Mangane, Uğur Demirkol ve Orhan Gülle bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar.

-Karşılaşma öncesinde ev sahibi Galatasaray, geçtiğimiz hafta zirvedeki rakiplerinin puan kaybetmesinin ardından haftaya 48 puanla lider başlıyor. Konuk ekip ise 20 puanla düşme hattının hemen üzerinde 15.sırada ligde kendine yer buluyor.

-Türk Telekom Arena’da saat 20:00’da başlayacak mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerimizden Tolga Özkalfa yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig’de 22.haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray kendi evinde SAİ Kayseri Erciyesspor’u ağırlıyor.

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

 

[PAGE]

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da oynananacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Hakem Tolga Özkalfa'nın yöneteceği mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak.

GALATASARAY ZİRVEYİ BIRAKMAK İSTEMİYOR

Geride kalan haftada Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yenilmeleriyle liderliğe yükselen sarı-kırmızılı ekip, Kayseri Erciyesspor'u taraftarı önünde mağlup edip, zirvedeki yerini korumak istiyor.

Galatasaray, bu müsabakada, sakatlığı süren Burak Yılmaz ile bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo'yu kullanamayacak. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'la birlikte Hakan Kadir Balta, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyuncular yarın da sarı kart görmeleri halinde ligin 23. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

GALATASARAY - KAYSERİ ERCİYESSPOR

MAÇININ CANLI ANLATIMINI SPOR3.COM'DAN VE SPOR3 IPHONE & ANDROID UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ..


GALATASARAY: Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Olcan, Hamit, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut

K. ERCİYESSPOR: Zülküf, Caner, John Boye, Diakathe, Anıl, Cenk Ahmet, Murat Yıldırım, Yasin, Drenthe, Serdar Gürler, Vleminckx

SAAT: 20.00
STAT: TT ARENA
HAKEM: TOLGA ÖZKALFA
YAYIN: SPOR3.COM

HAMZA HAMZAOĞLU İLE NAMAĞLUP

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki 11. lig maçına çıkmaya hazırlanırken, geride kalan 10 müsabakada yenilgi yüzü görmedi.

Teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen ve ilk lig müsabakasına 12. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında çıkan Hamzaoğlu, geride kalan 10 lig maçında 8 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

GALATASARAY 7 MAÇIN 6'SINI KAZANDI

Galatasaray ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Süper Lig'de 8. kez karşı karşıya gelecek. Kayseri Erciyesspor'un ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye başladığı 2005-2006 sezonundan itibaren yapılan 7 maçtan 6'sını Galatasaray, birini Kayseri temsilcisi kazandı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 15 golüne, Kayseri Erciyesspor 8 golle yanıt verdi.

İLK YARIDAKİ MAÇI GALATASARAY KAZANDI

2005-2006 sezonunda Galatasaray, Kayseri'de yapılan maçı 2-1, İstanbul'dakini 4-2'lik skorlarla kazandı. 2006-2007 sezonunda Kayseri'de 2-1 galip gelen Galatasaray, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı 1-0 yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan müsabakada "Cim Bom", rakibine 3-1 üstünlük kurdu. Sezonun son haftasında Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği müsabakada ev sahibi ekip 2-1 galip geldi. Bu sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçı ise Galatasaray 2-1 kazandı.

Öte yandan iki ekip Türkiye Kupası'nda da 3 kez karşılaştı. 2006-2007 sezonunda grup aşamasındaki maçı Kayseri Erciyesspor evinde 4-1 kazandı. İki takım aynı sezon kupada çeyrek finalde de eşleşti. Kayseri'deki ilk maç 0-0 sona erdi. İstanbul'daki rövanşta normal süre aynı skorla bitince uzatmaya geçildi. Uzatma bölümünde taraflar birer gol attı ve 1-1'lik sonuç, deplasmandaki gol avantajıyla Kayseri ekibine turu getirdi.