Cihat Arslan'dan ağır suçlama !

Cihat Arslan'dan ağır suçlama !

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, Galatasaraylı oyuncu hakkında ağır konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ismini vermediği Galatasaraylı bir futbolcu hakkında ağır suçlamada bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanan maç sonrası ev sahibi ekibin teknik direktörü Cihat Arslan çok önemli bir açıklama yaptı.

90 dakikaya ilişkin teknik değerlendirmesinde futbol olarak oyunun önemli bir bölümünden memnun kaldığını ifade eden Arslan, bir rahatsızlığını da dile getirdi.

HEDEFTEKİ İSİM CHEDJOU
Cihat Arslan, "Hiçbir futbolcu benim oyuncumu tehdit edemez" ifadesini kullandı. Arslan'ın bu sözleri, saha içerisinde Galatasaraylı Aurelien Chedjou'nun, Muğdat'a yaptığı hareket nedeniyle sarfettiği öğrenildi.

"GOLÜ YİYİNCE DAĞILMA NOKTASINA GELDİK"
Cihat Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, iki ayaklı çeyrek finalin ilk maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.    

Rüzgar ve sahanın şartlarına göre bir dizilişle maça başladıklarını kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:      
"Buna göre ileride iki forvetle ve farklı bir yapıyla başladık. Golü bulmayı çok istedik, 1-0 öne geçersek çok daha avantajlı olacağımızı düşündük ve planladığımız tuttu. Çok güzel bir gol attık ancak buna cevap vermede sorun yaşadık. Galatasaray öne çıkmaya başlayınca defans koridorunda fazla kaldık, bu da bizi hataya sevk etti. Oyunu geride kabullenmeyi oyuncu değişikliğiyle değiştirmek istedik ancak bu hamle de tutmadı. Kalemizde golü görünce takım dağılma yaşadı ve 2 dakika sonra 2. golü yedik. Bu hava ve saha şartlarına rağmen gösterilen performanstan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Turu geçeriz veya geçmeyiz ama ikinci maçı kazanmak için sahada olacağız."