Chelsea'den Bernardo'ya 80 milyon Euro !

Chelsea'den Bernardo'ya 80 milyon Euro !
Güncelleme:

Monaco'nun yükselen yıldızı Bernardo Silva için Chelsea'nin müthiş bir teklif hazırladığı ortaya çıktı.

Bu sene harika bir performans sergileyen ve hem Fransa Ligue 1'de liderliğini koruyan hem de Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasından birinci çıkan Monaco'da Portekizli kanat-forvet Bernardo Silva parlamaya devam ediyor. 

Dünya devleri istiyor

22 yaşındaki genç yıldızı Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Tottenham gibi kulüpler takip ederken, Silva için Chelsea'nin Monaco'dan görüşme talep ettiği belirtildi. 

İngiliz Sunday Times'ın haberine göre; Monaco, oyuncusu için 80 milyon euro değer biçti ve Chelsea de Fransızlara bu parayı ödemeye hazır olduğunu belirtti. 

İngiltere'ye geliyorlar

Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen, Tottenham ve CSKA Moskova'nın olduğu gruptan lider çıkan ve son 16 turu ilk maçında bu hafta içi Manchester City deplasmanına konuk olacak Monaco'da yöneticilerin Bernardo Silva transferi konusunda Chelsea'li yetkililerle İngiltere'de bir araya geleceği iddia edildi. 

Bernardo Silva, bu sezon tüm turnuvalarda çıktığı 36 maçta 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu son olarak, Monaco'nun Bastia deplasmanında 1-1 berabere kaldığı mücadelede de takımının tek golünü atmıştı.