Chedjou üzüldü, Galatasaray sevindi

Chedjou üzüldü, Galatasaray sevindi

Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Aurelien Chedjou, İstanbul'a dönüyor.

2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun, Fildişi Sahili'ne 1-0 yenilerek gruptan çıkamadı. Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Aurelien Chedjou, İstanbul'a dönüyor.

2015 Afrika Uluslar Kupası D Grubu'nda Fildişi Sahili, Kamerun'u 1-0 yendi, Gine ile Mali 1-1 berabere kaldı. Ekvator Ginesi'nde düzenlenen kupanın 12. gününde, D Grubu'nda 3. ve son hafta maçları oynandı.

Kamerun 0-1 Fildişi Sahili

Fildişi Sahili, 36. dakikada Max Gradel'in golüyle Kamerun'u 1-0 yenerek puanını 5'e çıkardı ve lider olarak çeyrek finale yükseldi. Fildişi Sahili'nin çeyrek finaldeki rakibi, C Grubu ikincisi Cezayir oldu.

Gine 1-1 Mali

Günün diğer maçında ise Gine, 15. dakikada Trabzonsporlu Kevin Constant'ın penaltıdan kaydettiği golle Mali karşısında 1-0 öne geçti. Mali'nin 47. dakikada Modibo Maiga ile bulduğu golle karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından iki takım 3'er puanla ikinciliği paylaştı. Grupta 3'er beraberlik alan, attığı ve yediği gol sayısı da eşit olan Gine ile Mali arasında çeyrek finale yükselecek takım, bugün çekilecek kurayla belirlenecek.

Kura çekiminden çıkacak takım, çeyrek finalde C Grubu lideri Gana ile karşılaşacak. Turnuvada çeyrek final karşılaşmaları, 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde oynanacak.