''Cezasını Fenerbahçe kesmeli''

''Cezasını Fenerbahçe kesmeli''

Volkan'ın kupa zaferinin önüne geçen hareketlerini ve açıklamalarını otoriteler bakın nasıl yorumladı

GÜNTEKİN ONAY:

VOLKAN'IN yaptıkları toplumsal bir yozlaşmanın, yitirilmiş değer yargılarının bir sonucudur. Eğer bir toplumda saygınlıkla itibar sadece ve sadece parayla ölçülüyorsa dürüstlük, efendilik, ağır başlılık, ahlak gibi kavramlardan önde tutuluyorsa sorgulamamız gereken bunlardır. Çünkü böyle bir toplumda Volkan, Melo vb. birileri destekçi ve yandaş bulabilirler. Bu davranışların, bu sözlerin normal olduğunu zannedebilirler. 
 
VOLKAN çıtayı dün aşmadı. Daha önceden aşmıştı. Her şeyden önce F.Bahçe gibi bir kulüp kendi sporcusunu uyarmalı ve cezalandırmalıydı. Sahip çıktıkça, arkasında durdukça o da doğru yaptığını düşündü ve devam etti.
 
SERHAT ULUEREN:
 
F.BAHÇE yönetiminin içinde biraz ahlak, insan sevgisi, etik anlayışı varsa ve Türk futbol tarihine anlatılacak bir başarı öyküsü olarak geçmek istiyorlarsa bugün Volkan'ın sözleşmesini feshederler, kapıyı gösterirler. Ama çok iyi biliyorum ki bırakın göndermeyi para cezası bile veremeyecekler. Tek kelime de laf söyleyemeyecekler. Ve büyük ihtimalle suçu G.Saray seyircisi ve Melo'ya atacaklar.
 
İŞTE bu zihniyet yüzünden Türk futbolundan ne köy olur ne de kasaba. F.Bahçe ve G.Saray yönetimleri miatlarını doldurmuştur. Tek umudum TFF'nin gerekli kurumlarının sahaya her şeyi atan G.Saray taraftarına ve utanç verici işlere imza atan Volkan'a vereceği cezadadır.
 
UĞUR MELEKE:
 
KARŞILAŞMA öncesi ya da maçta bir gerilim olduğu doğru ama gerilimi üretenler hep aynı. Sporcuların çoğu sakin. Antrenörler sakin. Hakemler sakin. Sadece birtakım şöhret düşkünü yöneticilerle manşet düşkünü sporcular gergin.
 
DERBİDEN önce dostluk sözcüğü üstünden kaos üretenler yine aynı isimler... Maçta manşet peşinde koşanlar aynı. Maçtan sonra manşet peşinde koşanlar aynı. Bu maçı izlemeyen birisine, bir gerilim oldu ve içinde Volkan ile Melo vardı desen şaşırır mı?
 
BU hadiseye bakınca tek gördüğüm, tek özelliği zengin ve holigan olmak olan bazı yöneticiler. Ve tek özelliği cahil ve provokasyona açık olmak olan bazı sporcular. Yazık.
 

Vatan