Cenk Tosun en güçlü rakibi açıkladı

Cenk Tosun en güçlü rakibi açıkladı

Cenk Tosun Avrupa Şampiyonası öncesi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımının başarılı oyuncusu Cenk Tosun yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesi DHA' ya özel açıklamalarda bulundu.

Türk Milli takımı ile Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonasına katılacakları için çok heyecanlı olduğunu belirten golcü isim " Şampiyonayı iple çekiyoruz" dedi.  Cenk Tosun "Avrupa Şampiyonasını iple çekiyoruz. Gerçekten çok heyecanlıyız. Biz Türk Milli Takımı olarak bu tarz organizasyonlarda genellikle güzel işler başardık. Bende bu turnuvada güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Fatih Hocam bana da forma şansı verirse elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
 
"En güçlü rakibimiz İspanya gözüküyor"

Avrupa Şampiyonası'nda Grubumuz da bulunan rakipleri değerlendiren Cenk Tosun " En güçlü rakibimiz İspanya gözüküyor. Ama bu tip şampiyonalarda hiçbir şey belli olmaz. Takım iyi bir hava yakalar ve güzel gider her şey" değerlendirmesinde bulundu.
 
"Umarım turnuvada da takım olarak yıldızımız parlar"
Avrupa Şampiyonasına dair en büyük hayalinin Türkiye A Milli Futbol Takımı ile şampiyonluğu yaşamak olduğunu belirten ay yıldızlı futbolcu "En büyük hayalim Türkiye'nin böyle bir turnuvada şampiyon olması. Benim için gol krallığı gibi şeyler 2'inci planda kalıyor. Umarım turnuvada da takım olarak yıldızımız parlar" şeklinde konuştu.