Cavcav'a büyük şok! Telefonu yüzüne kapattı

Cavcav'a büyük şok! Telefonu yüzüne kapattı

Mesut Bakkal, Başkan İlhan Cavcav'ın açıklamalarının ardından son haftayı beklemeden istifa etti.

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal, başkanın sert açıklaması sonrası istifa ederken, 'asıl bomba' Gaziantep maçında patlamış! İlhan Cavcav, oyuncu değişikliği talimatı için arayınca, yardımcı hoca Ümit Bozkurt telefonu yüzüne kapamış..

Teknik direktör Mesut Bakkal, Başkan İlhan Cavcav'ın açıklamalarının ardından son haftayı beklemeden istifa etti. Cavcav Mersin yenilgisi sonrası "Şurada 1 haftamız kaldı, Allah yollarını açık etsin" diyerek Bakkal'ı eleştirmişti. Ancak bu olayın buzdağının sadece görünen yüzü olduğu iddia edildi.

Ümit hoca telefonu Cavcav'ın yüzüne kapadı

Cavcav'ın bundan birkaç hafta önce Gaziantepspor maçı sırasında kulübeye talimat vermek istediği ve iplerin orada koptuğu belirtildi. İddiaya göre, tecrübeli başkan, o maçta kulübedeki menajeri aradı. Telefonu Bakkal'ın yardımcısı Ümit Bozkurt'a vermesini istedi. Ümit hoca ise oyuncu değişikliği için talimat verileceğini anlayıp telefonu Cavcav'ın yüzüne kapattı. Bunun üzerine Cavcav Ümit hocanın gönderilmesini istedi. Ancak Bakkal kabul etmedi. İkili yaklaşık 10 gündür konuşmuyordu.

Fenerbahçe'de de yaşanmıştı

Bu iddianın benzeri kısa süre önce Fenerbahçe'de yaşanmış, Başkan Aziz Yıldırım'ın telefonla menajer Hasan Çetinkaya üzerinden kulübedeki İsmail I Kartal'a talimat verdiği ifade edilmişti. Söz konusu olayın, Ersun Yanal zamanında da yaşandığı, ancak başarılı çalıştıncının tıpkı Bakkal gibi buna "Hayır" dediği de bildirilmişti. 
 
Bugün