''Çatıyı yeniden çatıyoruz''

''Çatıyı yeniden çatıyoruz''

Ersun Yanal, kulübün içerisinde olduğu zor durumun artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağır olduğunu belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal: “Başkanımız ve yönetimimizle birlikte sağlam adımlar atıyoruz. Çatıyı yeniden çatıyoruz” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, camianın gönülden, yürekten ve samimiyetle bir ve beraber yola devam etmesi halinde, takımı eski başarılarla dolu günlerine döndürebileceklerini, bu yüzden herkesin desteğine ve sabrına ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Yanal, Trabzonspor dergisindeki yazısında, yarım asırlık tarihine sayısız başarılar sığdıran Trabzonspor’un, Anadolu’dan bir devrim başlatarak başarılar kazandığını, bununla da yetinmeyerek Türk sporuna çok önemli spor adamları ve futbolcular kazandırdığını belirtti.

Bu modelden son yıllarda tamamen uzaklaşıldığını savunan Yanal, şöyle devam etti:

“Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyan birisiyim. Trabzonspor camiası da beni çok iyi tanıyor. Birbirimizi iyi tanıyan iki dost olarak şunu söylemek isterim ki kulübümüzün şu anda içerisinde olduğu zor durumun tedavisi artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır. Haliyle hep beraber el ele vererek,  sabırla, tedavi sürecini iyi bir şekilde yönetmeliyiz. Bunun için yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Tarihimizdeki başarılardan örneklerle yakın  geçmişteki hata ve yanlışlardan da dersler çıkartarak geleceğimizi doğru planlama ve yapılanmayla inşa etmeliyiz.”

Temeli neredeyse çökme noktasına gelen kulübü yeniden bina ettiklerini ifade eden Yanal, camiaya seslenerek şunları kaydetti:

“Bunu sadece takım olarak değil, ekonomik ve itibar anlamında da yapıyoruz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte sağlam adımlar atıyoruz. Çatıyı yeniden çatıyoruz. Acele etmeden, her şeyi birlikte tartışarak karara bağlıyoruz.”