Cardozo Trabzonspor kafilesinde

Cardozo Trabzonspor kafilesinde

Sakatlığı düzelen Paraguaylı golcü oyuncu, Oscar Cardozo da kafilede yer aldı.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk haftasında  deplasmanda Metalist Kharkiv ile yapacağı maç için Ukrayna'ya gitti.
 
Bordo-mavililer, Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle  batıdaki Lviv kentine alınan karşılaşma için THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan  ayrıldı. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkanlardan Mustafa Günaydın,  bazı yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, taraftarlar ve basın mensuplarının yer  aldığı kafile, 15.00'te Lviv'e hareket etti.
 
Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, havaalanında Trabzonspor'u uğurlamaya  gelen engelli Emre Vural ile sohbet etti. Vural, Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'e  başarı diledi.
 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanılan rövanş maçında  sakatlandıktan sonra ligde Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe maçında forma  giyemeyen Oscar Cardozo da kafilede yer aldı.
 
Karadeniz ekibinde Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Bordo-mavili kafienin 19 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer  alıyor:
 
Onur Recep Kıvrak, Oscar Cardozo, İbrahim Demir, Soner Aydoğdu, Zeki Yavru, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Musa Nizam, İshak  Doğan, Essaid Belkalem, Carl Medjani, Fatih Öztürk, Yusuf Erdoğan, Mustapha  Yatabare, Waris Majeed, Avraam Papadopolus, Kevin Constant
 
Ukrayna programı 

 
Trabzonspor'un Metalist Kharkiv ile oynayacağı maç öncesinde iki  takımın antrenman ve basın toplantısı programları da belli oldu. Bordo-mavili ekip, maçtan bir gün önceki antrenmanını yerel saatle  18.45'te maçın oynanacağı Lviv Arena Stadyumu'nda yapacak. Antrenmanın 15  dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise yerel saatle saat 19.45'te yine Lviv Arena Stadyumu'nda başlayacak.
 
Metalist Kharkiv ise yarın yerel saatle 14.00'te Kharkiv'de antrenman  yapacak. Teknik Direktör Igor Rakhaiev de aynı gün 21.00'de Lviv Arena  Stadyumu'nda basın toplantısı gerçekleştirecek.