Caner imzayı atıyor

Caner imzayı atıyor

Fenerbahçe, Bilic'in pençe attığı Caner Erkin'in işini bitiriyor...

2 MİLYON EURO'DAN 4 YILLIK SÖZLEŞME
 
Sarı-Lacivertli yönetim, pazar günü Ç.Rize maçında tur atacak, pazartesi günü milli futbolcuyla masaya oturacak. Caner'e yıllık 2 milyon eurodan 8 milyon euro ücret ödenecek.
 
Slaven Bilic'in "Beşiktaş'a gel Caner" diye çağrıda bulunduğu Caner Erkin hikayesi, pazartesi günü F.Bahçe adına mutlu sonla bitiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, söz verdiği gibi Caner ile şampiyonluk sonrası masaya oturuyor. Yıllık ücreti 750 bin euro olan Caner'e yaklaşık % 250 zam yapılacak.
 
TURDAN SONRA İMZA

F.Bahçe yönetimi, iç transfer görüşmeleri için şampiyonluğun ilan edilmesini bekledi. Caner'le ocak ayında Antalya kampında yapılan ilk görüşmede, prensipte anlaşma sağlandı. Pazar günü Çaykur Rize maçında tur atmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, pazartesi Caner'le masaya oturacak.
 
ROMA-INTER PEŞİNDE

Menajeri Batur Altıparmak'ın Beşiktaş'ın yanı sıra Roma ve Inter gibi İtalyan devlerinin de ilgilendiği açıkladığı Caner'e yıllık 2 milyon euro ücret önerilecek. 2.5 milyon euro isteyen Caner'in yönetimin teklifini kabul edip toplam 8 milyon euroya 4 yıllık imza atması bekleniyor.

Akşam