Caner Erkin'in faturası kesildi

Caner Erkin'in faturası kesildi

Fenerbahçe'nin teknik hocası İsmail Kartal, Bursaspor maçında kendisine tepki gösteren Caner Erkin'in faturasını kesti.

Bursaspor maçında oyundan alındıktan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner, bu haftaki Eskişehir karşılaşmasında yedek kalarak cezalandırılacak.

Ancak bu Kartal'a gösterdiği tepkiden değil,performansından ve özellikle de gördüğü gereksiz kartlardan dolayı olacak. Özür dilemesine rağmen Caner'in bu yaptıklarını affetmeyen Kartal, sol bekte bir süre Hasan Ali'ye şans tanıyacak. Futbolcunun bu sayede formanın değerini bir kez daha anlaması ve tekrar eski performansını yakalaması hedefleniyor.

Milliyet'in haberine göre; Geçen sezon tartışmasız en iyi ismi olan Caner Erkin, bu dönemde ise eski performansından uzak bir görüntü çizdi. 2013-14 sezonunda oynadığı maçların tamamında 90 dakikaya yakın süreler alan Caner, bu sezon ise oynadığı son üç maçında toplam 119 dakika sahada kalabildi.

GEÇEN YILI ARIYOR

Gençlerbirliği maçında oyuna sonradan giren futbolcu, ilk 11'de başladığı Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında ise gördüğü sarı kartların kırmızıya dönmemesi için erken oyundan alındı. Caner, cezalı olduğu için de 9. haftadaki Çaykur Rize maçında forma giyemedi. Geçen sezon ligde 30 maç oynayan futbolcu, bu maçların 28'inde 90 dakika sahada kalmıştı.

Geçen sezon 30 maçta toplam 12 sarı kart gören Caner, bu sezon geride kalan 11 maçta ise 5 sarı kart gördü. Yedek kulübe yönetimi, futbolcunun agresif yapısı nedeniyle kırmızı karta dönmesinden endişeleniyor ve bu nedenle de Caner'i oyundan alıyor.

Sezon başından bu yana Caner'in performansından memnun olmayan Kartal, Beşiktaş maçı öncesi oyuncusuyla özel bir görüşme yapmış ve performansını daha yukarıya çekmesi gerektiği ikazında bulunmuştu.

Milliyet