Caner Erkin'de flaş gelişme !

Caner Erkin'de flaş gelişme !

İtalyan gazeteci Di Marzio, Caner Erkin ile Beşiktaş arasındaki görüşmeyi yazdı.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları iyice hız kazandı. Siyah-beyazlıların gündeminin en önemli maddelerinden biri de Caner Erkin... F.Bahçe ile sözleşmesi bittikten sonra İtalyan devi Inter’e imza atan milli sol bek, teknik direktör Roberto Mancini’nin gönderilmesinden sonra yerine gelen Franck De Boer’un gözüne girememişti.
 
Hollandalı çalıştırıcının planlarında yer almayan Caner’e Beşiktaş talip olmuştu. Uzun maratonda Adriano’ya Tosic’ten daha iyi bir alternatif, hatta Sambacı’yla rekabet edebilecek seviyede bir isim arayan Kartal, 27 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı. Buna göre siyah-beyazlılar Caner’e yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve 1 milyon 250 bin Euro da imza parası ödeyecek.
 
‘MALİYETİNDEN KURTULUN’
 

Ancak siyah-beyazlılar Caner’i henüz Inter’den koparamadı. Beşiktaş, İtalyan ekibinin bonservis bedeli ödemeden aldığı ve kadroda düşünmediği Caner için kiralama formülünü düşünmüyor. Tecrübeli futbolcuyu bonservisiyle ve bir bedel ödemeden almak isteyen Kartal, bu gerçekleşmezse transferden vazgeçecek. Siyah-beyazlılar, Interli yetkililere “Biz Caner ile anlaştık. Siz zaten bir bonservis bedeli ödememiştiniz. Kadroda düşünmediğiniz bir oyuncu. Bize verin, maliyetinden kurtulun” teklifini yaptı.
 
Di Marzio da yazdı
 

Özellike Van Persie ve Nani'nin Türkiye'ye transferleri ile tanıdığımız İtalyan gazeteci Di Marzio, şimdi ise Caner Erkin transferini de yazdı.

İtalyan gazeteci haberinde, " Caner Erkin'in Inter macerası kısa sürdü. Ücretsiz bir şekilde transfer olan tecrübeli oyuncu yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş oyuncuyu opsiyonu ile birlikte kiralamaya çalışıyor." ifadeleri yer aldı.

Fanatik