Caner Erkin trafik kazası geçirdi

Caner Erkin trafik kazası geçirdi

Fenerbahçeli futbolcular Caner Erkin ile Uygar Mert Zeybek, trafik kazası geçirdi. Oyuncuların aracının takla attığı bilgisi ise yalanlandı.

Fenerbahçeli futbolcular Caner Erkin ve Uygar Mert Zeybek'in içinde bulunduğu aracın kaza yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; iki futbolcu, saat 14:00'te yapılan antrenmanın ardından Caner'e ait araçla Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldılar. Futbolcuların içinde bulunduğu araca da Ünalan mevkiine gelindiğinde başka bir aracın yandan çarptığı öğrenildi.

Fenerbahçeli oyunculara çarpan aracın takla attığı ifade edilirken, Caner Erkin'in aracında da büyük maddi hasar oluştuğu belirtildi. Caner Erkin ile Uygar Mert Zeybek'in kazada yara almadıkları öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden kaza açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, trafik kazası geçiren futbolcuları Caner Erkin ve Uygar Mert Zeybek'in durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Futbol takımımızın oyuncularından Caner Erkin ve Uygar Mert Zeybek, takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanın ardından, D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeyken, Ünalan Köprüsü civarında bir başka aracın önlerine yaptığı ani bir manevra nedeniyle, maddi hasarlı bir trafik kazası geçirmiştir. Oyuncularımızın sağlık durumlarında herhangi olumsuzluk yoktur; kazayı yara almadan atlatmışlardır. Öte yandan, futbolcularımızın bulunduğu aracın takla attığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Her iki oyuncumuza da geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyunun bilgisine sunarız."

Caner Erkin'in menajerinden açıklama

Fenerbahçeli futbolcular Caner Erkin ve Uygar Mert Zeybek'in içinde bulunduğu aracın kaza yapmasının ardından Caner'in menajerinden açıklama geldi. Menajer Batur Altıparmak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Biraz önce Caner Erkin ile konuştum, çok şükür Caner ve Uygar'ın sağlık durumları gayet iyi. Çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Polis soruşturma başlattı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve Uygar Mert Zeybek, Üsküdar'da trafik kazası geçirdi. Erkin ve Mert, kazadan yara almadan kurtuldu, çarptığı aracın sürüsü ise hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 17:30 sıralarında TEM Bağlantı Yolu Üsküdar mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Fenerbahçeli futbolcular Caner Erkin, takım arkadaşı Uygar Mert Zeybek'in de içinde bulunduğu 34 ABT 88 plakalı otomobiliyle seyir halinde aynı istikamette ilerleyen bir başka araçla çarpıştı. Kazada Caner Erkin ve Uygar Mert yara almazken, diğer araçtaki sürücü yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası otomobil yeşillik alana düştü. Caner Erkin ve Uygar Mert'in kullandığı otomobil çekiciye yüklendi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Caner Erkin: "Çok şükür sağlık durumumuz oldukça iyi"

Üsküdar'da otomobil kazası geçiren Fenerbahçeli futbolculardan Caner Erkin ile Uygar Mert Zeybek sağlık durumları ile ilgili açıklamada bulundu. TEM Bağlantı Yolu Üsküdar mevkiinde 17:30 sıralarında aynı istikamette ilerleyen bir araçla çarpışan sarı-lacivertli futbolculardan Caner Erkin, sosyal medya hesabından sağlık durumları ile ilgili açıklama yaptı.

Caner Erkin, takım arkadaşı Uygar Mert Zeybek ile paylaştığı fotoğrafın altına, "Atlattığımız kaza sonrası çok şükür sağlık durumumuz oldukça iyi. Soran, ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

20-128.jpeg