Can Cangök iddialı konuştu

Can Cangök iddialı konuştu

TFF. 1. Lig takımlarında Balıkesirspor, deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı için hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı- beyazlı ekipte hedef 3 puan.

Balıkesirspor, tesislerinde yaptığı antrenman sonrası deplasmanda oynayacağı  Mersin İdmanyurdu maçı için Mersin’e hareket etti.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Mersin İdman Yurdu maçı öncesi yaptığı açıklamada ameliyat olan Muhammet Ali ve kadro dışı kalan Dilaver Güçlü dışında eksiklikleri olmadığını belirterek, “Deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçının çalışmalarını dün yaptığımız antrenman ile tamamladık. Takımım zorlu Mersin deplasmanına hazır. Futbolcularım bu maçta ellerinden gelenin en iyisini yaparak ilk deplasman galibiyetine imza atacaklardır. Mersin İdmanyurdu karşısında Balıkesirspor’a yakışın bir futbol ortaya koyarak sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Balıkesir taraftarı ve Tüm Balıkesir halkının bu zor günlerde Balıkesirspor’a destek vermelerini ve el birlikte bu zor günlerin geride kalması için çaba göstermeliyiz” dedi.

TFF 1.Lig’de Balıkesirspor oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligde 8 puan ile 12 sırada yer alıyor. Balıkesirspor’da son iki haftadır ağları havalandıramayan Bekamenga ise attığı 5 gol ile takımın en golcü futbolcusu durumunda bulunuyor.