Çalhanoğlu'ndan Gökhan Töre açıklaması !

Çalhanoğlu'ndan Gökhan Töre açıklaması !

Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile A Milli Takım kampında yaşadığı silah olayının ardından ilk kez konuştu.

"Gökhan Töre olayı geçmişte kaldı" diyen Çalhanoğlu, o olaydan sonra Fatih Terim'le bir kez bile konuşamadığını söyledi.

sporx'in haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen forması giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile arasında yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı,

İlk olarak Bild'e konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Gökhan Töre ile aramda herhangi bir sorun yok. Geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum. Her şeyi akışına bırakıyorum" dedi.

Aynı röportajda milli takımda Fatih Terim yönetiminde kendisi için bir gelecek görüp görmediği şeklinde sorulan soruya da yanıt veren Çalhanoğlu, "Milli takım bazında işlerin pek de iyi gittiğini söyleyemem ancak kulüp seviyesinde iyi olduğum zaman milli takım için de şansım artacaktır. Sabırlı olmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM İLE KONUŞAMADIM"
Bild'in yanı sıra Express Gazetesi'ne konuşan Hakan Çalhanoğlu, Türk olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve Fatih Terim'den davet gelmesi halinde milli takımda oynamak istediğini söyledi.

İşte o röportajdan satır başları:
- Tüm yaşananlara rağmen kötü bir dönem geçiren Türkiye için oynamayı düşünüyor musun?
"Elbette, Türk olmaktan gurur duyuyorum. Tabii ki ülkem için oynamayı isterim."

- Takım arkadaşların Gökhan Töre ve Ömer Toprak'ın seni 2013 yılında milli takımın İstanbul'da kaldığı otelde silah ile tehdit etmesine rağmen mi bunu istiyorsun?
"Evet, bunlara rağmen milli takımda oynarım ancak Gökhan için değil ülkem için oynarım. Ayrıca, ben neler yapabileceğimin farkındayım. Bu işin nihayetinde neler olur bilemiyorum ama net olan tek şey, kararın hocaya ait olduğu."

- Fatih Terim seni milli takıma almadı. Bu kararın ardından kendisi ile konuşmayı denedin mi?
"Evet, Fatih Terim ile iletişim kurmayı denedim ancak şu ana kadar bunu başaramadım."

"VİCDAN AZABI ÇEKMİYORUM"
- Tüm bu yaşananlar çerçevesinde mağdur iken bir anda suçlu konumuna geçtiğini düşünüyor musun?
"Bu konu ile ilgili elimden gelen bir şey yok. Allah her şeyi görüyor ve adaletine güveniyorum. Ben hiçbir şey yapmadım. Vicdan azabı çekmiyorum."

- Bu olaydan sonra Fatih Terim seni kadroya almamayı mı başladı?
"Eğer Fatih Terim milli takıma çağırırsa bu daveti kabul etmek zorundayım. Fikri değişirse buradayım."

-Hala kendini Gökhan Töre'nin tehditi altında hissediyor musun?
"Hayır, bu artık geçmişte kaldı. Eğer milli takım için oynayamazsam bütün enerjimi Bayer Leverkusen'e harcayacağım."