''Büyüyünce oğlu da küfredecek''

''Büyüyünce oğlu da küfredecek''

Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, "Beşiktaş sayfası benim için kapandı ama bu formayı giymemde emeği olan herkes hakkını helal etsin" dedi. Karşılaşmanın genelinde üstün oynadıklarını belirten Boral, iki takımın da hedefi olmadığını ancak sezonu galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Futbolcuların sözleşmeleri bitince ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade eden Boral, "33 yaşıma geldim. Beşiktaş sayfası benim için kapandı ama bu formayı giymemde emeği olan herkes hakkını helal etsin, hepsine minnettarım. Her zaman tesislere mutlulukla gittim. Beşiktaş'ın yeni stadıyla birlikte çok büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum. Umarım Avrupa kupalarındaki başarılarıyla biz futbol severleri mutlu eder" diye konuştu.

Uğur Boral: "Büyüyünce oğlu da küfredecek"

Uğur Boral, maç sonunda taraftarla yaşadığı gerginliğe ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ağabey diyemiyorum, 45 yaşlarında ama saygısızca, karaktersizce yapılan bir hareket. Oğlu yanındayken bunu nasıl yapabiliyor, bana o lafları nasıl edebiliyor, idrak edemiyorum. Biz misafirperver, komşuluk bilen insanlarız. Ne hale geldik. Futbol herkesin bildiği gibi kaosa sürükleniyor. Futboldaki kötü gidişatı, futbol terörizmini önlememiz lazım. Oğlu önünde küfrediyor, büyüyünce oğlu da küfür edecek. Evlat babasından gördüğünü yapar. 15 senedir ligde oynuyorum. Yediğim küfür buradan Amerika'ya yol olur. Oğlunu görünce sinirlendim, benim de evlatlarım var. Bu nedenle ona hayat dersi vermek istedim. Verdiğime de inanıyorum çünkü arkadaşları durdurmaya çalıştı."

Tomas Sivok: "Kimseye kırgın değilim"

Beşiktaşlı futbolcu Tomas Sivok, kimseye kırgın olmadığını dile getirdi. Ocak ayından sonra fiziksel ve mental olarak siyah-beyazlı kulüp yönetimiyle görüşmeye hazır olduğunu belirten Sivok, şunları söyledi:

"Görüşme olmadı. Kimseye kırgın değilim. Yeni bir başlangıç, yeni bir tecrübe, yeni bir kulübün parçası olarak devam edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Umarım, başka bir takımla rakip olarak gelir yeni stadın keyfini yaşarım."

Atınç Nukan: "Soyunma odasında duygusal bir hava vardı"

Genç futbolcu Atınç Nukan iyi bir sezon geçirdiklerini ancak son haftalarda şampiyonluk yarışından koptuklarını dile getirdi. Gençlerbirliği maçı öncesi Slaven Bilic'in kendilerine "Ben ve ekibim için oynayın" dediğini aktaran Atınç, şöyle devam etti:

"Biz de mutlu göndermek istedik. Zor bir sezon geçirdik, sürekli deplasmanda oynadık. Evimizden, ailemizden çok arkadaşlarımız ve hocalarımızlaydık. Son haftalarda şansız maçların sonucunda şampiyonluk gitti. Soyunma odasında duygusal bir hava vardı ister istemez. Hoca belli etmemeye çalıştı ama biz onu çok iyi tanıdık. Çok iyi bir insan."

Yunus Yıldırım: "Yaş 45, doğal olarak bitti"

Hakemliği bırakan Yunus Yıldırım yaşının 45 olması sonucunda doğal olarak hakemliğinin bittiğini belirtti. Yıldırım, hakemlikte güzel günler geçirdiğini aktararak, "Son tangoyu yönettik. Yaş 45 ve doğal olarak bitti" diyen Yıldırım, "Bende emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey Türk hakemliği için daha iyi olacaktır. Zaten güzel devam eden bir süreç var" ifadelerini kullandı.