Büyükler Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

Büyükler Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor resmi internet sitelerinden yayımladıkları mesajlarla Kemal Kılıçdaroğlu'nda yapılan saldırıyı kınadı.

FENERBAHÇE

Artvin’e giden Cumhuriyet Halk Partisi lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu konvoya silahlı saldırı düzenlendiğini, ilk belirlemelere göre 1 askerimizin ne yazık ki şehit olduğunu, 2 askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden tüm terör olaylarını şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.

GALATASARAY

Artvin yakınlarında meydana gelen ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yanındaki heyeti hedef alan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Kılıçdaroğlu’na ve tüm CHP camiasına en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Açılan ateş sonucunda şehit düşen erimize Allah'tan rahmet, yaralanan astsubaylarımıza da acil şifalar diliyoruz. Galatasaray Spor Kulübü, ülkemizin birlik, beraberliğine ve huzuruna yönelik bu tür saldırıların karşısındadır; 25 milyon taraftarıyla karşısında durmaya da devam edecektir.

TRABZONSPOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin’e giderken PKK’lı teröristler tarafından konvoyuna ateş açılması sonucunda 1 askerimizin şehit düştüğünü, 2 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Şehidimize Allah’tan rahmet dilerken, başta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere aynı konvoyda bulunan hemşerimiz Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bütün CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütlerinin bu hain eylemlerini de şiddetle lanetliyoruz.

BEŞİKTAŞ

Artvin'de temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna, Şavşat ilçesinde silahlı saldırı girişiminde bulunulmasını şiddetle kınıyoruz.

Emniyet güçlerimizin çabaları sonucu püskürtülen bu saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılmış alçakca bir girişimdir.

Teröre karşı tek vücut olan halkımızın birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır.

Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP konvoyundaki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralanan askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK