Büyük skandal ! ''Öğrenciyi hamile bıraktı''

Büyük skandal ! ''Öğrenciyi hamile bıraktı''
Güncelleme:

Wilfried Bony’nın bir üniversite öğrencisini hamile bırakması İngiltere’yi karıştırdı.

İngiltere, Manchester City'nin yıldız futbolcusu hakkında bir öğrenciyi hamile bıraktığı iddiası ile çalkanıyor. Skandal, öğrencinin ablasının mesajı ile ortaya çıktı.

Manchester City’de forma giyen Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony’nın bir üniversiteöğrencisini hamile bırakması İngiltere’yi karıştırdı. 23 yaşındaki öğrencinin ablasının Bony’nin Instagram hesabında paylaştığı mesaj ile ortaya çıkan skandal, yıldız futbolcuyu zor durumda bıraktı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’de forma giyen Wilfried Bony, hakkında bir üniversite öğrencisini hamile bırakmak suçlaması nedeniyle zor günler yaşıyor. Evli ve çocuk sahibi olan Bony, iddiaları kabul etmezken, para avcısı olmakla suçladığı öğrenciden babalık testi istiyor.

Skandal, hamile kalan üniversite öğrencisi Courtney Ngobe’nin paylaştığı bir mesajla ortaya çıktı. Ultrason fotoğrafını paylayan Ngobe, Wilfried Bony ve kendi ismini tag’leyere “Bu Tanrı’nın bize cennetten gönderdiği kutsal bir armağan… Arzumuzu ve Tanrı’nın muhteşem planını gösteriyor” yazdı. Golcü futbolcu ise iddiaları reddederek, suçlamaların çirkin bir yalan olduğunu belirtti.

“SEN ADAM DEĞİLSİN!”
Bu paylaşımın ardından üniversite öğrencisinin ablası, Manchester City’nin yıldızına yüklendiği çok sert bir mesaj yayınladı. Bony’nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Madem çocuk istemiyordun neden korunmadın. O çocuğun senden olduğunu biliyorsun. Hatta bunu kabul ettiğini kardeşime söylediğini de biliyorsun. Her zamanonun yanında olacağını ve ona destek vereceğini söyledin ama tam anlamıyla hiçbir şey yapmadın. Yaptığın tek şey kardeşime ıstırap ve stres yaşatmak. Bu çocuğun senden olduğunu ispatlamamız, kardeşimin yaşadığı 8 kötü ayı geri getirmeyecek. Senin paranı istemiyoruz. Ancak kendi çocuğunun sorumluluklarını yerine getirmek zorundasın. Senin çocuğunu taşıyan bir kadın olduğunu ve onlar için hiçbir şey yapmadığını bilerek nasıl uyuyabiliyorsun.

Katıksız bir şeytansın! Onu görmek için pahalı otellerin parasını öderken, onun para avcısı olduğunu düşünmüyordun. Ona aşık olduğunu söylerken onun para avcısı olduğunu düşünmüyordun. Sen yeryüzüne inmiş bir şeytansın! Tek hak ettiğin şey cehennemde yanmak.”

Daha sonra The Sun’a konuşan Ngobe’nin ablası “Kardeşim onun evli ve çocukları olduğunu bilmiyordu. Henüz 23 yaşında ve hayat tecrübesi yok. Ne yazık ki ona aşık olmuş. Kardeşimden babalık testi istemiş. Kardeşim de doğumdan önce testi yaptırmak istemiş. Ancak o doğumdan sonra yapmakta ısrar etmiş” dedi.

AMK