Büyük hedef: Reus ve Nolito

Büyük hedef: Reus ve Nolito
Güncelleme:

Barcelona'da Reus ve bu sezonun çıkış yapan oyuncusu Nolito için girişimler başlıyor.

Barcelona geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak için çok uğraştığı ancak bir türlü transferini sonlandıramadığı Marco Reus için yeniden harekete geçti.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, 3 aydan az bir süre içinde Aleix Vidal ve Arda Turan'ı kadrosunda kullanabilecek olmasına rağmen Barcelona transferde atağa kalktı. İlk amaç Chelsea'ye giden Pedro'nun yerini doldurmak...

Satın alma opsiyonu 25 milyon euro

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund ile olan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan Reus'un sözleşmesinde "25 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunuyor. Ancak Reus için resmi talep sezon sonu yapılacak. Reus'un da Barcelona'ya gitmeye sıcak baktığı biliniyor.

Ocak ayı bombası Nolito

Bu sezon Celta Vigo formasıyla gösterdiği performansla futbolseverleri kendisine hayran bırakan İspanyol forvet Nolito ise Ocak ayı transfer döneminde Barcelona'nın ilk hedefi konumunda... Sözleşmesi Reus gibi 2019 yılında sona eren Nolito için ise herhangi bir bonservis bedeli telaffuz edilmedi.

Barça'yı çökermişti

Teknik direktör Luis Enrique'nin hayranlıkla izlediği oyuncu, bu sezon takımının Barcelona'yı 4-1 yendiği mücadelede bir gol atmış, iki de asist yapmıştı ve adeta Katalan ekibinin mağlubiyetindeki başrolü alan isim olmuştu.

Katar'la sözleşme bitiyor mu?

Transferlerde büyük etken olan kulübün sponsorluk anlaşmalarında da büyük bir iddia ortaya atıldı. Barcelona'nın, şu anki forma sponsoru Katar Havayolları'yla sözleşme uzatmayacağı ve bir bahis şirketinin verdiği 4 yıl için 80 milyon euroluk teklifi kabul ettiği belirtildi.

Fanatik