Bursaspor’dan Quaresma bombası

Bursaspor’dan Quaresma bombası

Arena’ya yıldız yağdırmak isteyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dört koldan saldırıyor…

Timsah Arena'ya büyük yıldızları getirmek için kolları sıvayan Recep Bölükbaşı'nın bombası Quaresma. Başkanın, bugün Portekizli yıldızın menacerleriyle Bursa'da bir araya geleceği ve resmi teklifini yapacağı öğrenildi.

Timsah Arena’ya yıldız yağdırmak isteyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dört koldan saldırıyor… Geçtiğimiz hafta yapılan kongreden tekrar başkan seçilen ve yönetim kurulunu güçlendirerek yola devam eden Bölükbaşı, Quaresma ısrarından vazgeçmiyor. Bu hedef doğrultusunda kaynak arayışında olan ve yöneticilerle birlikte yoğun mesai harcayan Başkan’ın bugün Portekizli yıldız futbolcunun menacerlik şirketinden 2 yetkiliyle birlikte Bursa’da bir araya geleceği ve resmi teklifini ileteceği öğrenildi.

Porto’da yeniden doğdu

Beşiktaş’taki performansı ve estetik hareketleriyle Türk futbolseverlerin gönlünde taht kuran 31 yaşındaki futbolcu, yıllık 3.5 milyon Euro kazanıyor. Bu rakamı fazla bulan Yeşil-Beyazlı kurmayların, sıkı pazarlık yapıp indirim yapılmasını talep edecek. Kulübü Porto ile 2016 Haziran’a kadar kontratı bulunan deneyimli hücumcunun ortalama bonservis bedeli ile ilgili ise şimdilik net bir bilgi yok.

Fanatik