Bursaspor'dan flaş karar !

Bursaspor'dan flaş karar !

Bursaspor yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı.

Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile  yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı. 
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, takımın 27 Kasım'da Spor Toto  Süper Lig'de Kayserispor'a 2-1 yenilmesi sonrası Sağlam ile yollarını ayıran  kulüp yönetiminin teknik direktör arayışı sürüyor. 
 
Yöneticiler, takımda uzun süredir yardımcı antrenörlük yapan ve  Sağlam'ın ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak ekibin başına getirilen  Uzgur'un sezon sonuna kadar devam etmesine olumlu bakıyor. 
 
Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda 1 Aralık'ta iç sahadaki UTAŞ  Uşakspor ve Spor Toto Süper Lig'de 4 Aralık'ta deplasmandaki Galatasaray  karşılaşmalarına Bursaspor'u Uzgur ve ekibi hazırlayacak. Yöneticiler, takımın bu  maçlarda göstereceği performans ve alacağı sonuçlara göre Uzgur hakkında karar vermesi bekleniyor. 
 
Bursaspor yönetimi, Avrupa'dan pek çok kulübün teklifte bulunduğu  öğrenilen teknik direktör Murat Yakın ile temaslarına da devam ediyor.