BURSASPOR 0-1 BEŞİKTAŞ

BURSASPOR 0-1 BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 3. hafta son maçında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yendi.

Rizespor maçında beraberliği, Bursaspor maçında da galibiyeti getiren Olcay Şahan, Beşiktaş'ı sırtlamaya devam ediyor.. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son iki resmi maçında sahadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Bursa'da galibiyete son dakikalarda Olcay'ın attığı golle uzandı. İkinci yarıdaki iyi oyunun meyvesini Olcay'ın golüyle alan siyah-beyazlılar haftayı da 3 puanla kapattı.

Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında altın değerinde bir 3 puan aldı. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren gol 86. dakikada Olcay'dan geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, geçen hafta sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı kadrosundan 4 oyuncuyu değiştirdi. Hırvat teknik adam, bu karşılaşmada Ersan Adem Gülüm, Motta, Mustafa Pektemek, ve Cenk Tosun'un yerine Sivok, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'a ilk 11'de görev verdi. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı kadrosunda sadece 1 değişiklik yaptı. Deneyimli teknik adam Samuel Holmen'e ilk 11'de şans vermezken, Bakambu ile maça başladı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. İlk yarıda rakibine fırsat vermeyen Bursaspor, Fernandao ve Volkan ile önemli fırsatlar yakaladı ancak Tolga bunlarda başarılı kurtarışlara imza attı. özellikle Bakambu'yu tutmakta zorlanan Beşiktaş, ilk devrede önemli bir fırsat yakalayamadı. İkinci yarıda oyunda dengeyi sağlayan Beşiktaş pozisyonlar da yakalamaya başladı. Olcay ve Demba Ba  ile gole çok yaklaşan konuk takım 86. dakikada golü buldu. Sosa'nın topuk pasında Olcay Şahan, çok klas bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan bölmde kalesini korumayı başaran Beşitaş, altın değerinde bir 3 puan aldı.

BURSASPOR: 0 - BEŞİKTAŞ:1

Stat: Bursa Atatürk
Hakem: Cüneyt Çakır

Bursaspor: Harun, Serdar, Civelli, Aziz, Şener, Belluschi, Ozan tufan, Bakambu, Volkan, Josue, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Beşiktaş: Tolga, Necip, Sivok, Pedro, İsmail, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]



90. DK: Hakem Cüneyt Çakır son düdüğünü çalıyor ve maçı Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazanıyor.

90. DK: Beşiktaş yarı alanından uzun gönderilen topa hareketlenen Demba Ba rakibi Fernando Belluschi'ye faul yapıyor ve hakem Cüneyt Çakır sarı kartını Demba Ba için çıkartıyor.

90. DK: Hakem Cüneyt Çakır ikinci yarının sonuna en az 9 dakika ilave ediyor.

90. DK: Orta sahadan aldığı topla hızla ilerleyen Gökhan Töre topla birlikte ceza sahasının sol tarafından penaltı noktasına doğru ilerliyor. Önünü boşalttıktan hemen sonra şutunu çekiyor fakat Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

90. DK: Orta sahanın sol tarafından, Gökhan Töre defansın arkasına doğru topu atıyor fakat Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

89. DK: Taçtan atılan topa hareketlenmek isteyen Renato Civelli rakibi Tomas Sivok'a sert bir faul yapıyor. Hakem Cüneyt Çakır bu pozisyonda sarı kartını Renato Civelli için kullanıyor.

89. DK: Beşiktaş'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan isim Olcay Şahan olurken. Giren isim ise Atınç Nukan oluyor.

86. DK: GOOOLL!! Beşiktaş 1-0 öne geçiyor. Sağ korner çizgisinden taçı Gökhan Töre kullanıyor. Gökhan Töre taç atışında topu Jose Sosa'ya atıyor,Jose Sosa'da aradan topuk pasıyla topu Olcay Şahan'a bırakıyor altı pasın sol tarafından düzgün bir vuruşla kaleci Harun Tekin'i mağlup etmeyi başarıyor.

85. DK: Sol tarafda topla buluşan Jose Sosa ceza yayının biraz solunda bulunan arkadaşı Gökhan Töre'ye pasını aktarıyor, Gökhan Töre topu düzelttikten sonra şutunu çekiyor fakat top auta çıkıyor.

84. DK: Ceza sahasının önünden kaleye uzak bir noktada topla buluşan Fernando Belluschi bekletmeden şutunu çekiyor fakat Beşiktaş defansından top geri geliyor.

79. DK: Ev sahibi ekip Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Oyundan alınan isim Volkan Şen olurken, giren isim Ferhat Kiraz oluyor.

78. DK: Orta sahada topla buluşan Gökhan Töre yerden düzgün pasla Olcay Şahan'ı hareketlendiriyor. Olcay Şahan ceza sahasının önünde Demba Ba ile ver kaç yaptıktan sonra pasını tekrar ceza Demba Ba'ya aktarıyor,Demba Ba ceza sahasının içerisinde etkili bir vuruş çıkartamıyor ve Beşiktaş bu önemli ataktan sonuç alamıyor.

74. DK: Orta sahada topu kapan Josue, topla hızlı ilerlerken Serdar Kurtuluş tarafından faule maruz kalıyor ve hakem Cüneyt Çakır bu pozisyonda Serdar Kurtuluş'a sarı kartını gösteriyor.

73. DK: Beşiktaş sağ korner çizgisine yakın bir noktadan taç atışını kullanıyor. Taçtan atılan topla buluşan Gökhan Töre ceza sahası içersinde Jose Sosa'ya pasını atıyor,Jose Sosa da bekletmeden altı pasın hemen önündeki arkadaşı Olcay Şahan'a bırakıyor,Olcay Şahan'ın şutunda Aziz Behich'e çarpan topu kaleci Harun Tekin çıkarmayı başarıyor.

70. DK: Sağ taraftan korneri Bursaspor'dan Josue kullanıyor,Josue penaltı noktasına yaptığı ortayı Beşiktaşdan Demba Ba karşılıyor ve topu uzaklıştırmayı başarıyor.

69. DK: Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan isim Cedric Bakambu, giren isim ise Bakaye Traore oluyor.

67. DK: Sağ taraftan korner kullanan Jose Sosa ortasını ön direğe doğru açıyor fakat orada Fernandao topu uzaklaştıran isim oluyor.

63. DK: Konuk ekip Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin kısa süreliğine bir sakatlık geçiriyor ve oyun şu an durmuş durumda.

61. DK: Orta sahanın sağ tarafından ortasını açan Serdar Kurtuluş topu ceza sahasının içerisinde Demba Ba ile buluşturuyor,Demba Ba kafasıyla topu arka tarafında bulunan Olcay Şahan'a atıyor, Olcay Şahan altı pasın sol tarafından şutunu çekiyor fakat top auta çıkıyor.

59. DK: Bursaspor ceza sahasının sol tarafından serbest vuruş kazanan Beşiktaş'da, topun başına geçen isim Jose Sosa oluyor. Jose Sosa serbest vuruşdan direk kaleyi düşünüyor top az farkla auta çıkıyor

54. DK: Orta alan çizgisinin biraz önünde topla buluşan Gökhan Töre uzak bir mesefeden şansını deniyor fakat topu kaleci Harun Tekin rahat bir şekilde çıkartıyor.

52. DK: Bursaspor ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Gökhan Töre pasını sağ kanatta bulunan arkadaşı Jose Sosa'ya aktarıyor, Jose Sosa topla birlikte ceza sahası çizgisinin üzerinden ortasını yapıyor fakat kaleci Harun Tekin topu rahat bir şekilde kontrol etmeyi başarıyor.

49. DK: Bursaspor ceza sahasının önünde Renato Civelli'ye pres yapan İsmail Köybaşı rakibine sert bir şekilde faul yapıyor. Bu hareketinden dolayı hakem Cüneyt Çakır sarı kartını İsmail Köybaşı için çıkartıyor.

46. DK: İkinci yarının ilk değişikliğini konuk ekip Beşiktaş gerçekleştiriyor. Sahadan çıkan isim Necip Uysal, giren isim ise Serdar Kurtuluş oluyor.

46. DK: Hakem Cüneyt Çakır düdüğünü çalıyor.İkinci yarıya konuk ekip Beşiktaş başlıyor.


45. DK: Cüneyt Çakır ilk yarıyı sona erdiren düdüğü çalıyor. Maçın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona eriyor.

45. DK: Hakem Cüneyt Çakır ilk yarının sonuna en az 1 dakika süre ilave ediyor.

43. DK: İlk oyuncu değişikliği konuk ekip Beşiktaş tarafından gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Oğuzhan Özyakup olurken, oyuna giren isim ise Jose Sosa oluyor.

40. DK: Ceza sahasının önünde topla buluşan Gökhan Töre 2 oyuncunun arasından pasını Demba Ba'ya atıyor fakat hakem, ofsayt bayrağını kaldırıyor.

39. DK: Sağ kanattan atılan pasa hareketlenen Ozan Tufan, kaleye biraz uzak mesefeden şutunu çekiyor fakat top, Beşiktaş defansından geri geliyor.

38. DK: Ceza sahasının sol çaprazından içeriye ortasını gönderen Şener Özbayraklı topu arkadaşı Cedric Bakambu'ya ulaştırmayı başarıyor Cedric Bakambu ceza sahası içerisinde topu düzeltiyor şutunu çekiyor fakat top kalenin sağından auta gidiyor.

36. DK: Orta alanın sol tarafından ver kaçlarla ceza sahası önüne kadar gelen Gökhan Töre sağ korner direğine kadar topu kaybetmeden götürmeyi başarıyor fakat içeriye yaptığı orta, direk auta çıkıyor.

32. DK: Orta alanda topla buluşan Ozan Tufan topu ceza sahasının önüne kadar getiriyor pasını Fernandao bırakıyor kaleye arkası dönük olan Fernandao'da bekletmeden pasını Josue'ye bırakıyor, Josue kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan şutunu çekiyor fakat top auta gidiyor.

29. DK: Orta alanın biraz ilerisinden serbest vuruş kullanan Josue ortasını ceza sahası içerisine gönderiyor fakat topu Beşiktaş defansı rahat bir şekilde uzaklaştırmayı başarıyor.

27. DK: Beşiktaş yarı alanın sağ tarafından atılan pasla topla buluşan Fernandao topu sağ tarafına çektikten sonra şutunu atıyor fakat top kalenin solundan auta çıkıyor.

25. DK: Sol kanatta İsmail Köybaşı'nın pasında topla buluşan Olcay Şahan ceza sahası dışında sol çaprazdan şutunu çekiyor ama top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

24. DK: Ceza sahası içerisinde topla buluşan Volkan Şen altı pasın hemen önünden şutunu çekiyor fakat kaleci Tolga Zengin topu kontrol etmeyi başarıyor.

21. DK: Orta alandan Cedric Bakambu'nun pasına hareketlenen Fernandao ceza sahasına girer girmez şutunu çekiyor fakat Tolga Zengin bu şutu çıkarmayı başarıyor.

21. DK: Orta alanda Veli Kavlak rakibi Fernando Belluschi'ye yaptığı hareket sonrası avantaja bırakan Hakem Cüneyt Çakır, oyun durduktan hemen sonra sarı kartını Veli Kavlak'a çıkarıyor.

19. DK: Beşiktaş yarı alanından yerden atılan topa hareketlenen Gökhan Töre topla buluşuyor fakat hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

17. DK: Bursaspor'da orta alanda topu alan Josue bekletmeden sol kanatta bulunan arkadaşı Cedric Bakambu'ya pasını atıyor Cedric Bakambu'nun etkili ortasına hiç bir Bursaspor'lu futbolcu dokunamıyor ve top auta çıkıyor.

16. DK: Bursaspor yarı alanında İsmail Köybaşı rakibi Volkan Şen'e faul yapıyor.

13. DK: Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre ceza sahasına doğru topla birlikte ilerledikten sonra şutunu çekiyor fakat Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

12. DK: Bursaspor ceza sahası önünde topla buluşan Oğuzhan Özyakup topu iyi kontrol edemeyince rakibi Serdar Aziz'e faul yapıyor.

9. DK:Sol kanatta Josue'nin pasıyla hareketlenen Cedric Bakambu ceza sahası içerisine girer girmez şutunu çekiyor fakat top az farkla auta çıkıyor.

7. DK: Orta sahadan gelen topla buluşan Cedric Bakambu şutunu çekiyor fakat top auta çıkıyor.

4. DK: Sağ tarafdan Bursasporda korneri kullanan Volkan Şen ortasını içeriye atıyor fakat Fernandao topu iyi kontrol edemeyince Beşiktaş defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.

4. DK: Sol kanattan gelen topla buluşan Volkan Şen kaleyi görür görmez şutunu çekiyor fakat topu Beşiktaş defansı engelliyor.

4. DK: Bursaspor'da orta alanda topla buluşan Fernando Belluschi pası ceza sahası içerisinde bulunan arkadaşı Fernandao'ya atıyor fakat Fernandao topu iyi kontrol edemeyince top auta çıkıyor ve Bursaspor önemli bir fırsattan yararlanamıyor.

1. DK: Maçta ilk korneri ev sahibi ekip Bursaspor kullanıyor.Topun başına geçen isim Volkan Şen korneri paslaşarak kullanıyor.

1. DK: Hakem Cüneyt Çakır ilk düdüğü çalıyor ve maça ev sahibi ekip Bursaspor başlıyor.