Burak Terim'i unutmadı !

Burak Terim'i unutmadı !

Takım arkadaşlarıyla yemekte buluşan Burak daha sonra Fatih Terim'i ziyaret etti.

Galatasaray'dan Çin'in Beijng Guoan takımına 8 milyon Euro'ya transfer olan Burak Yılmaz veda turlarına devam ediyor. Cuma günü Florya'nın yolunu tutan Burak Yılmaz, tesisteki eşyalarını topladı ve kulüp personeli ile vedalaştı. Daha sonra takımın Mersin yolculuğu öncesi öğle yemeğine katılan milli futbolcu, burada teknik direktör Mustafa Denizli ve arkadaşlarına veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

BUGÜN TÜRKİYE'DEN AYRILIYOR

Burak'ın Florya'dan sonraki adresi ise TFF oldu. Kral bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Fatih Terim'e de teşekkür etmek istedi. "Hocam bende emeğiniz çok. Hakkınızı helal edin. Her şey için çok teşekkürler" diyen Burak'a sarılan Terim duygusal bir konuşma yaparak Euro 2016'yı hatırlattı ve motivasyonunu düşürmemesi gerektiğini vurguladı. Milli yıldız bugün saat 14.00'te Atatürk Havalimanı'ndan Çin'e gidecek.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Florya'da duygu dolu anlar yaşayan milli futbolcu, Türk Telekom Arena'ya da gitti. Burada uzun uzun tribünlere ve sahaya bakan Burak Yılmaz çok duygulandı. Yine gözyaşlarına hakim olamayan golcü futbolcu yanındaki arkadaşları tarafından teselli edildi. Burak tüm kulüp personeli ile de tek tek vedalaştı ve turlarına noktayı koydu.

Sabah