Burak ideal 11'e giremedi !

Burak ideal 11'e giremedi !

Fransız gazetesinin yaptığı Çin Ligi ideal 11'ine Burak Yılmaz giremedi.

Galatasaray’dan Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, Fransa’nın L’Equipe gazetesinin yaptığı ve Ersan Gülüm’ün yer aldığı Çin Ligi ideal 11’ine giremedi.

Galatasaray’dan Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, Fransa’nın L’Equipe gazetesinin yaptığı ve Ersan Gülüm’ün yer aldığı Çin Ligi ideal 11’ine giremedi

Transferin en çok konuşulan ülkesi Çin’de transfer harekâtı dur durak bilmiyor. Fransız gazetesi L’Equipe de transfer döneminde şu ana kadar Çin Ligi’nde bir kulüple anlaşan oyunculardan ideal bir takım oluşturdu. Beşiktaş’tan Hebei China Fortune’ye giden Ersan Gülüm ve takım arkadaşı olacak eski Trabzonsporlu Stephane Mbia kadroda yer bulurken, Burak Yılmaz yedek kulübesine mâhkum oldu.

Çin Beijing Guoan takımına transfer olan Burak, ideal 11’de forvet hattında formayı Jackson Martinez, Gervinho ve Alex Teixeira’ya kaptırdı. 29 yaşındaki milli futbolcumuz Jo, Ralf, Fredy Montero, Ibrahima Traore, Luis Fabiano, Jadson ve Geuvanio ile yedek kulübesinde oturdu. Bu arada Çin Futbol Federasyonu, genç kalecilerin yetişmesine imkân tanımak için, takımların yabancı file bekçisi transferine yasak getirdi.

AMK Gazetesi