Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi

Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi.

Kulüp başkanı Ziya Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sabah  Korkmaz'ın görevine son verdiklerini belirterek, "10 haftadaki sportif  başarısızlığın sorumlusu olarak hocayı gönderdik. Bugüne kadar hiç bir hocayla  görüşmedik. Hoca konusunda bu hafta değerlendirmelerimiz devam edecek" diye  konuştu.
 
Korkmaz, sezon başında Kayseri temsilcisinde Hikmet Karaman'ın yerine  göreve getirilmişti. 
 
SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR BAŞKANI EREN: "KULÜBÜMÜZÜN GELECEĞİ ADINA HAYIRLI OLSUN"
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, teknik direktörleri Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiğini, mavi siyahlı takımı cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçına alt yapı antrenörlerinin hazırlayacağını açıkladı.

Kulüp Başkanı Ziya Eren, açıklamasında Bülent Korkmaz ve teknik kadroyla yollarını saat 11.00 itibarıyla ayırdıklarını ve sözleşmelerinin noter kanalıyla feshedildiğini belirtirken şunları söyledi:
"Yönetim kurulumuz toplanarak, takımımızın gidişiyle ilgili durumu gözden geçirip, teknik direktör Bülent Korkmaz  ve ekibinin görevine son verme kararı aldı. Kulübümüzün geleceği adına hayırlı olsun. Korkmaz ve ekibine de bu güne dek verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz."