Bugün imzayı atıyor !

Bugün imzayı atıyor !

Beşiktaş, Gökhan Töre'ye imzay attırıyor !

Beşiktaş’ta Gökhan Töre için sona gelindi. Kartal, 4 yıllık sözleşme önerdi, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut da düşünmek için süre istedi. Anlaşma sağlanırsa Rubin Kazan ile son görüşmeler yapılıp transfer bitirilecek.

Cenk Tosun, Motta ve Demba Ba transferlerinden sonra Gökhan Töre’yi de bir an önce kadroya katmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi, dün genç oyuncuya yeni bir teklif sundu. Bonservisi, Rubin Kazan’da olan Gökhan Töre için, Rus kulübüyle yapılan bonservis anlaşmasından sonra futbolcuyla da masaya oturan Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp adına Gökhan’a 4 senelik bir sözleşme önerdi.

Oyuncu adına Menajer Ahmet Bulut’un katıldığı Çebi’nin Altunizade’deki bürosundaki transfer zirvesinde, siyah-beyazlı yönetim, Olcay ve Oğuzhan’ın yıllık ücretlerine yakın bir para önerdi. Yönetim, bu paranın yanı sıra maç başı olarak da 10 bin euro teklif etti. Gökhan Töre’nin menajeriyle yapılan pazarlıklarda, daha önceden istediği ücrette indirime giden genç oyuncu, Beşiktaş’ın dört senelik teklifi karşısında bir süre düşünmek için zaman istedi. Gökhan kabul ederse, Beşiktaş, Rubin Kazan ile aralarındaki ufak tefek pürüzleri gidermeye çalışacak.

Borsaya bildirilecek

Rusya’ya giderek Rubin Kazan Yönetimi ile görüşen ve Gökhan Töre’nin bonservisini 4 milyon 250 bin euroya düşürten Başkan Fikret Orman, genç oyuncuyla anlaşılmasından sonra Rus kulübüne banka teminatı vererek işi bitirecek. Beşiktaş Yönetimi, hem futbolcuyla hem de Rubin Kazan ile transferi engellemeyecek derecedeki pürüzleri giderdikten sonra Gökhan Töre ile görüştüklerini borsaya bildirecek.