''Bu takımda Rıdvan ve Tanju kadro dışı kaldı''

''Bu takımda Rıdvan ve Tanju kadro dışı kaldı''

Mehmet Demirkol, Bursaspor maçında oyundan alınırken tepki gösteren Caner Erkin'i eleştirdi.

Spor Servisi'nde Mehmet Demirkol, Bursaspor maçında oyundan alınırken tepki gösteren Caner Erkin'i eleştirdi. Demirkol, büyük takımlarda rekabetin büyük olduğunu söylerken, "Bu takımda Rıdvan ve Tanju kadro dışı kaldı" dedi.

"Büyük takım forması hakedilen bir forma değil" ifadelerini kullanan Mehmet Demirkol, "Her maç her dakika formayı yeniden hakedeceksin. Çünkü çok büyük rekabet var. Türkiye'de oyuncu kıtlığına rağmen, rekabet çok büyük. 'Geçen yıl ben çok iyi oynadım. Şampiyonluğun 1 numaralı sebebi benim. Bu sene bir daha da bu takımda oynamıyorum diyecek noktaya geldim' diye bir şey yok. Bu takımdan Rıdvan ile Tanju gitti. Kadro dışı kaldılar. Dört sene sürdü sancısı. Tribünler bağırdı çağırdı; ama gittiler. Bizim jenerasyon için akıl almaz bir şey. Rıdvan sağlıklı ve oynamıyor"! Nasıl olur böyle bir şey! İnanılır gibi bir şey değildi! Ama oluyor. Büyük takım forması böyle. Her gün her dakika yeniden haketmek zorundasın" ifadelerini kullandı.
 
İsmail Kartal'ı daha önce eleştirdiğini vurgulayan Demirkol, "Onun bir çok yönünün eleştirdim, ama şuna bir şey diyemem. 'Kardeşim geçen yıl çok iyiydin. Bu sene iyi değilsin. Biraz kendini kaybediyorsun, burada Hasan Ali var, bunu da oynatıyorum' diyorsa haklıdır. Ama 'Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'sini şampiyon yapan adam budur. Bu adam, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştır. Onu çıkarırken 85 defa düşünmek gerekir' diyorsak o zaman olmuyor. Adam Mesut'un üzerine çizgiyi çiziyor. 'Hadi, güle güle kardeşim' diyor. O sezon Ronaldo bile diyor ki; 'ya sen Mesut'u nasıl yollarsın?' Şimdi Mesut'un eksikliği hissediliyor mu? Çünkü orayı haketmek için uğraşan Modric'ler şunlar bunlar var. Hala da transfer yapıyorlar. Barcelona'dan Ronaldinho gidiyor. Her gün her dakika yenileniyor. Büyük takımlarda rekabet daha da büyük. Sebep buysa ben bunu çıkarıyorum. İsmail Kartal'a bir şey söyleyemezsin" diye konuştu. 
 
Ntv Spor