''Bu performans hayal kırıklığı''

''Bu performans hayal kırıklığı''

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Liverpool maçındaki pozitif futbol ve güzel galibiyetten sonra Balıkesirspor karşısındaki performansın hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Metin Albayrak, 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Liverpool maçındaki yorgunluğun Balıkesirspor önünde ortaya çıktığını belirtti.

Taraftarlardan beraberlikten dolayı özür dileyen Albayrak, "Liverpool maçındaki pozitif futbol ve güzel galibiyetten sonra Balıkesirspor karşısındaki performans hayal kırıklığına uğrattı. Ancak ümidimiz kırılmamış durumda. Daha kazanılacak çok maçlar var. Kötü oynadık ama telafisi olacak maçlar bunlar" diye konuştu.

Beşiktaş'ın bir an önce toparlanacağına inandığını dile getiren Albayrak, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi puan kaybı yaşadıklarının hatırlatılması üzerine ise şunları kaydetti:

"İstanbul'a üzgün gidiyoruz. Önce kendimize, sonra dışarıya bakacağız. Ev ödevimizi iyi yapmalıyız. Üzerimize düşeni yaptıktan sonra her maçımızı çıkıp yenmemiz lazım. Rakiplerimizin birbirleriyle oynaması tabii ki bizim için avantaj sağlayabilirdi, yine de olabilir. Bugün iyi oynamadık, inşallah daha iyi olacağız. Kaybedilmiş puanlar demoralizasyon yaratabilir. Her takıma saygı duymak lazım. Herkes herkesten puan alabilir. Havaya girmeden ayaklarımız sağlam yere basmalı. Her maçımızda rakibimize saygı duyarak maça çıkmalıyız."