''Bu Opare benim veliahtım olur''

''Bu Opare benim veliahtım olur''

Beşiktaş'ın unutulmaz sol beki İbrahim Üzülmez, Ganalı futbolcu hakkında konuştu.

Daniel Opare’nin çok yetenekli ve hızlı bir futbolcu olduğuna dikkat çeken emektar kaptan, “Balıkesirspor maçında gol atınca twitter hesabım resmen kilitlendi. Taraftarlar onun golünü benim seneler önce Galatasaray’a attığım gole benzettiler. 2-3 maç daha böyle oynarsa kesinlikle veliahtım olur” dedi.

Beşiktaş’ta tam 12 yıl boyunca sol bekin değişilmez ismi olan İbrahim Üzülmez, yeni transfer Daniel Opare’nin, Liverpool ve Balıkesirspor maçlarında ortaya koyduğu performansa tam not verdi.

Milliyet’e konuşan Kartal’ın eski kaptanı, Ganalı futbolcunun çok hızlı ve yetenekli olduğunu ifade etti. Üzülmez, “Opare, Balıkesir maçında gol atınca twitter hesabım resmen kilitlendi. Taraftarlar onun attığı golü, benim bir dönem Galatasaray’a attığım gole benzeterek, ‘Kaptan sonunda veliahtını buldular’ türünden tweetler attı” dedi.

Daniel Opare’nin hücumda bu kadar iyi oynayacağını aklına bile getirmediğini söyleyen İbrahim Üzülmez, “Sadece 2 maçla bir futbolcuyu baştacı yapmamak lazım ancak bu Opare’nin kumaşı çok iyi. Hem Liverpool hem de Balıkesir maçlarında gayet başarılı oldu. Üstelik gol de attı ki bu golün aynısını ben de Galatasaray’a atmıştım. Slaven Bilic çok şanslı bir teknik adam. Bana göre ummadığı bir anda iyi bir sol bek sahibi oldu. Benim veliahtım Opare demem için henüz çok erken. 2-3 maç daha bu tempoda oynarsa Opare’ye kesinlikle veliahtım derim. Kim transfer ettiyse kendisini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kerim Frei’yi de övdü

Üzülmez, Opare dışında Kerim Frei’yi de çok beğendiğini dile getirdi. Emektar oyuncu, “Son zamanlarda kaleye böyle dikine giden giden bir futbolcu görmedim. Kerim topla birlikte de çok hızlı. Teknik adamlar için bu tarz futbolcular bulunmaz bir nimettir. Bence Kerim, Beşiktaş’ta çok daha fazla şans bulmalı. Başkan Fikret Orman onun transferi için çok uğraşmıştı. Bence uğraştığına değmiş” yorumunu yaptı.

Daniel Opare hem Liverpool hem de Balıkesirspor maçında sarı kart cezalısı olan Ramon Motta’nın yerine sol bekte görev yaptı. Ganalı futbolcu özellikle hücuma verdiği destekle dikkatleri üzerine çekerken, herkesin takdirini topladı.

Milliyet