''Bu iş artık bitsin''

''Bu iş artık bitsin''

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık transferinin uzamasından dolayı Galatasaray'a tepki gösterdi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal için belirledikleri bonservis bedelinden geri adım atmayacaklarını söyledi. Galatasaray ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan Hoşcan, transferin uzamasından dolayı sarı kırmızılı kulübe tepki gösterdi.
 
Transferin bitimine az bir zaman kala Galatasaray ile Eskişehirspor arasındaki görüşmeler sürüyor. Galatasaray Yönetimi, Bursaspor maçı sonrası Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı bir kez daha istedi.
 
Görüşmenin ardından transfer ile ilgili açıklamada bulunan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Bir transfer 3 ay konuşulmaz" diyerek sarı kımızılı yönetime tepki gösterdi.
 
Tarık Çamdal için bir bedel belirlediklerini ve bu rakamda ısrarcı olduklarını ifade eden Başkan Hoşcan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada; "Oyuncumuz için 3 ay önce ne söylediysek şu anda o. Bu bedel veriliyorsa verilir, verilmiyorsa da transfer konusu kapanır. Biz de rahatsızız. Bu kadar uzamasını biz de istemedik. Belirli bir değer biçtik. Galatasaray'a indirim de yaptık ama 3 ay transfer olmaz" ifadelerini kullandı.
 
Tarık için belirlenen rakamın yüksek bir bedel olmadığına ifade eden Mesut Hoşcan, "Biz kimseye zorla bir oyuncu vermiyoruz, Galatasaray'a da bir garanti vermedik. Galatasaray ile aramızda rakamlar konusunda farklar var" diye konuştu.
 

NTVSpor