''Bu bir onurdur, şereftir''

''Bu bir onurdur, şereftir''

Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Derneği tarafından "1 milyon üye projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, altyapı projelerinin devam edeceğini söyledi.

Gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Turhan Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, futbolcular Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Fenerbahçe Düzce Şubesi Başkanı Selahattin Kudu ile şube üyeleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Düzce Şubesi Başkanı Selahattin Kudu, "1 milyon üye projesi kapsamında düzenlediğimiz geceye katılımından dolayı Fenerbahçemizin tüm değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Düzce Derneği artık Fenerbahçe’nin üyesidir. 1 milyonluk üye parolası ile bu yola çıktık. En çok üye kaydeden derneklerden bir tanesiyiz" dedi.

YILDIRIM: “FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NÜN BAŞKANLIĞI ONURDUR, ŞEREFTİR”
Başkan Aziz Yıldırım ailesine ve çocuklarına bırakacağı en büyük mirasın Fenerbahçe Kulübü başkanlığı olduğunu belirterek, “16 senedir Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlığını yaptım. Bu bir onurdur, şereftir. Tabii her gün mutluluk içinde geçmedi. Acı günlerde oldu, tatlı günlerde oldu. Aileme çocuklarıma bırakacağım en büyük miras da bu başkanlıktır, onurdur. Onun için bütün Fenerbahçe camiasına buradan teşekkür ediyorum” dedi.

“EKONOMİK OLARAK GÜÇLÜ OLAN KURUMLAR DAİMA HAKLIDIR”
Yıldırım, 16 yıllık süre içinde her geçen günün kendilerine yeni tecrübeler kazandırdığını ifade ederek, "Yeni tecrübeler, yeni düşünceler oluşturdu. Yönetimde 6-7 yıl öncesinde başlayan, filizlenen, Fenerbahçe’nin daha da büyümesi, kendi ayaklarında dik durabilmesi için yeni projeler yapılırken, bir tanesine de bu taraftarın bu Fenerbahçe sevgisi olan insanların bu kulübe üye olmalarını sağlamak. Onların yapacakları ve sahiplenecekleri bu kulübün, daha da büyümesini sağlamak için bu projeye adım attık. Kongremizde bununla ilgili yeni tüzük haline getirmiş olduğumuz çalışmanın sonunda da sizleri arzu eden bütün Fenerbahçelileri Fenerbahçe’nin geleceği ile ilgili çalışmalarda bulunmaları için üye yapıyoruz. Bu üyelik Fenerbahçe’ye ne getirecek? Bunu düşündüğümüz zaman her şeyden önce Türkiye’de her ortamda, ekonomik olarak güçlü olan insan veya kurumlar, daima haklıdırlar. Haklılığın birinci maddesi maddi anlamda güçlü olmaktır. Güçlü olduğunuz zaman kanun çerçevesinde her istediğinizi yapabilirsiniz. Biz de bu düşünce ile yola çıkarak kulübün daha güçlü her icraatında kendisine ait olan mülklerin veya varlıkların oluşmasını sağlamak için bunu düşündük. Bu düşüncenin en önemli temellerinin bir tanesi de bütün şubelerde, şube kurduğumuz her yerde artık Fenerbahçe ile iç içe olan, Fenerbahçe’yle daha çok konuşan, görüşen Fenerbahçe’ye fikir ve düşüncelerini anlatan veya Fenerbahçe’nin düşüncelerini anlatacağı bir oluşumdur” diye konuştu.

“ŞUBE OLAN HER İLE TESİSLER YAPILACAK”
Aziz Yıldırım, her şubenin olduğu yerde muhakkak bazı tesisler yapılacağını dile getirerek, “Bu tesislerin hepsi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün malı olacak. Düzce’de, Antalya’da başladık. Orada da bunları anlattık. Burada Fenerbahçeliler evi yapılacak. Bu bütün Türkiye’nin her yerindeki her şube de aynı tipte olacak. Yerine göre modül olarak büyüyecek veya küçülecek. Havuzu olacak, tenis kortu olacak. Bunun yanında spor tesisleri olacak. Bütün küçük çocuklarımızın eğitimlerini yeni sistemle internet üzerinden İstanbul’da ana merkeze bağlayacağız. Spor okulları tamamen İstanbul’un denetiminde olacak ama şubelerin sorumluluğunda olacak. İstanbul, internete girerek, çocuklarımızın bugünkü durumlarını göz ardı etmeden, onların gelecekte nerelere gelmesi gerektiğini, buradaki hocalarına şubeler vasıtası ile iletecek. Bu çocuklarımızın gelişimlerini sağlayarak, onların Fenerbahçe’nin altyapılarında sonra da üst yapısında, A takımlarında, milli takımlarında oynayacak şekilde sporcular yetiştireceğiz. Ana temel spor okulları olacak. Bu bütün şubeler vasıtası ile yapılacak. Bunun İstanbul’da örneğine başladık, kayıtlarını yapıyoruz şu anda. Çocuklarımızın kiloları, boyları, yetenekleri her şeylerini internet üzerinden arkadaşlarımız bilgisayarlara geçiyorlar. Yakında Düzce, diğer yerleri de yazacağız. Bunlarında çalışmalarını yaptıktan sonra, diyetisyenler, psikologlar ve diğer gerekli olan teknik ekipler gelerek burada çalışmalar yapacaklar” dedi.

“BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”
Düzce’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu aktaran Yıldırım, "Buraya gelmekten dolayı çok mutlu oldum, onur duydum. Düzce’nin benimle ilgili ayrı bir yeri vardır. Benim için o ayrıcalığından dolayı da bu akşam buraya gelmekten dolayı çok mutlu oldum, onur duydum. Sizlerle beraber olmak, yeni Fenerbahçeli kongre üyelerini tanımak, temsilci üyelerini tanımak, bizi mutlu etti” dedi.

“BU PROJE FENERBAHÇE’Yİ BÜYÜTECEKTİR”
Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe’nin büyümesi için, Fenerbahçe’nin Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı müddetçe yaşamasını sağlamak için bu projenin çok önemli olduğunu söylüyorum. Bu proje hepimizle yükselecektir. Hepimize katkı sağlayacaktır. Hepimizin gönül birliği olduğu Fenerbahçe’yi büyütecektir. Şimdiden katkılarınız için, bu akşam buraya gelmenizden dolayı sizlere; bu geceyi düzenleyen Selahattin başkan nezdindeki yönetim kuruluna ve bütün Düzcelilere, bugün iki tane oyuncu arkadaşımız da getirdik. Mehmet Topuz’la, Serdar kardeşimizi, Fenerbahçe’nin en pahalı transferlerinden biridir. Çok iyi hatiptir. Güzel bir iki kelime o söylesin."

TOPUZ: “4. YILDIZI ALARAK İLK YEMEĞİ BURADA YEMEK İSTİYORUZ”
Kürsüye gelen Mehmet Topuz, "Organizasyon başladığından beri sıcak ortam var. İnşallah sezon sonunda 4. yıldızı alarak, ilk yemeği de burada yemek istiyorum" diye konuştu.
Serdar Kesimal ise, "Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gün geçirdik. İnşallah 4. yıldızı taktıktan sonra ilk ziyaret edeceğimiz yer Düzce olur" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Aziz Yıldırım, yeni üyelere forma verdi.
Daha sonra kulüp başkanlığında rekor süre görevde kalarak tarihe geçen Başkan Aziz Yıldırım için pasta getirildi. Başkan Aziz Yıldırım pastayı futbolcular ve Fenerbahçe Düzce Şubesi Başkanı Selahattin Kudu ile birlikte kesti.