Bruma'ya müthiş teklif !

Bruma'ya müthiş teklif !

Rusya Premier Lig takımlarından CSKA Moskova'nın, Galatasaray'ın genç yıldızı Armindo Bruma'ya talip olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'a 2013/2014 sezonunun başında Sporting Lisbon'dan büyük umutlarla transfer olan ancak yaşadığı şanssız sakatlığın da etkisiyle bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Bruma, ülkemizde zaman zaman eleştirilse de Avrupa futbolunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

Rusya'nın önde gelen ve önemli transferleriyle adından sıkça söz ettiren ekiplerinden CSKA Moskova'nın, Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'ya talip olduğu ortaya çıktı. CSKA Moskova'nın Roma'ya transfer olan Seydou Doumbia'nın boşluğunu Bruma ile dolduracağı iddia edildi.

8 milyon euroyu gözden çıkardılar

Rus basınındaki haberde, CSKA Moskova gözlemcilerinin Bruma hakkında olumlu rapor verdiği belirtildi. Rus ekibine yakınlığı ile bilinen bir menajer de Bruma ismini doğrularken, "Bruma'nın Doumbia'dan sonra CSKA'nın bir parçası olma ihtimali var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 10 milyon euro gibi ciddi bir bonservis bedeli ile transfer ettiği Bruma için CSKA Moskova da 8 milyon euroyu gözden çıkardı. 20 yaşındaki Bruma'nın 2018 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.

1-680.jpg

Sporx