Bruma'dan iddialı açıklama !

Bruma'dan iddialı açıklama !

Bruma, "Prandelli, benim daha fazla sorumluluk almamı istiyor. Burada olmamın amacı maksimum gol ve asist sayısına ulaşmak." dedi.

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Bruma'nın sözleri:

"ÇOK ZOR BİR SAKATLIKTI"

"İki senedir Süper Kupa'yı kazanan bir Galatasaray var. Pazartesi günü oynanacak maça odaklanmamız gerekiyor. En iyi şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Geçen sene zor bir sakatlık geçirdim. Çok zor bir sakatlıktı. En iyi şekilde toparlandım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen ufak bir sakatlık oldu, büyük bir şey değildi. Şu anda Süper Kupa maçında oynamak için hiçbir engelim yok. Tabii ki kararı hocamız Prandelli verecek"

"SOL KANATTA DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM"

"Futbolcu olarak seçme şansınız yok. Her iki kanatta da oynayabilirim ama bir cevap vermem gerekirse, sol kanatta kendimni daha rahat hissediyorum. Özel hayatım ile ilgili fazla detaya girmek istemiyorum. Pazartesi günü önemli bir maça çıkacağız ve benim için özel. Dostluk sahaya kadar. Benim en büyük amaçlarımdan bir tanesi Portekiz Milli Takımı forması ile Dünya Kupası'na gidebilmek. Ama ondan önce Galatasaray ile başarılar yakalamak istiyorum."

"UMARIM F.BAHÇE'YE 2 TANE ATARIM"

"Takım için ortam, arkadaşlık bir oyuncu için önemli. Yabancı bir oyuncu için daha da önemli. Burada herkes ile ilişkim en iyi seviyede. Koray, Emre çok iyi, karakterli oyuncular. Umarım hepsi ile beraber bu sene en büyük hedefimiz olan 4. yıldıza ulaşacağız. En büyük hedefim Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Umarım Tanrı bana nasip eder ve Fenerbahçe'ye 1 tane değil, 2 tane gol atma şansım olur."

"PRANDELLI KENDİMİ GELİŞTİRMEMİ İSTİYOR"

"Prandelli bütün genç oyuncularla konuşmayı sevdiği gibi, benimle de konuşmayı seviyor. Özellikle 3. bölgede daha fazla sorumluluk alarak, bire bire gitmem yönünde uyarıları var. Bu konularla ilgili benim kendimi geliştirmemi istiyor ve yardımcı oluyor bana."

"ÇOK ZOR BİR SEZON BEKLİYORUM"

"Çok zor bir sezon bizi bekliyor. Herkes 4. yıldız rekabetine odaklandı amaBeşiktaş iyi gözüküyor, Trabzon iyi transferler yaptı. Diğer sezonlardan belki daha da zor geçecek. Ama böyle bir ligde, böyle takımlara karşı oynamak beni motive ediyor. Söylediğim gibi zor bir sezon bizi bekliyor.

"MAKSİMUM GOL, MAKSİMUM ASİST"

Ne yazık ki 8 yabancının da ilk 11'de oynama şansı yok. Yapmam gereken sadece çalışmak ve sonrasında kararı hocamıza bırakmak. Ben tabii ki oynamak isterim. Her zaman sizin bölgenizde rakiplerin olması iyidir. Farklı alternatiflerin olması hepimiz için iyi. Burada olmamın amacı maksimum gol ve asist sayısına ulaşmak. Amacım atabildiğim kadar gol ve yapabildiğim kadar asist olacaktır."