Brugge casusu Boffin !

Brugge casusu Boffin !

Süper Lig ekibinde forma giyen oyuncu Brugge'e Beşiktaş'la ilgili bilgiler verdi.

Brugge'ün Beşiktaş'ı elemesinin kolay olmadığını dile getiren Eskişehir kalecisi Boffin, siyah-beyazlı ekibi tüm detaylarıyla Belçikalılara anlattı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Brugge takımına gerekli tüyoları Türkiye'den bir futbolcu verdi. Eskişehirspor'un kalesini koruyan Ruud Boffin, Brugge kulübünün resmi sitesine verdiği mülakatta, kendilerini nasıl bir rakibin beklediğini anlattı. Siyah-beyazlıların güçlü ve zayıf yanlarını gözler önüne serdi.

Belçikalı kaleci, "Beşiktaş bu sene çok güçlü bir takım. Ancak defansta ağır adamlar var. Brugge'ün yapması gereken defansın arkasına düşecek topları kovalayacak süratli forvetleri sahaya sürmesi olacak. Burada çok büyük fırsatlar yakalayabilirler. Eskişehirspor olarak geçen hafta onları 1-0 yendiğimiz maçta bunları bizzat gözlemleme fırsatım oldu" dedi.

Takımdaki etkili isimleri de sıralayan Ruud Boffin "Onları geçen hafta yendik. Beşiktaş takvim nedeniyle oldukça yorgun. Eğer biz yenmeseydik hala lider durumda olacaklardı. Rakip üzerinde baskı kuran bir stratejileri var. Tehlikeyi daha çok sağ kanattan yaratıyorlar. Bu bölgede oynayan Gökhan Töre çok formda. Hücumda skor yükü Demba Ba'nın omuzlarında" diye konuştu.  

Olimpiyat yorumu

Deneyimli file bekçisi şöyle devam etti: "Maçı oynayacağınız yer biraz sıkıntılı. Olimpiyat Stadı'nda berbat rüzgâr var. Topu ortaya atıyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz sağ tarafa doğru gidiyor. Yağmur yağınca da zemin çok kötü oluyor. Takım halinde savaşmalısınız".

Milliyet