''Böyle devam edemeyiz''

''Böyle devam edemeyiz''

Fenerbahçe’de son dönemin en çok eleştirilen isimlerinden Volkan Demirel maçtan sonra çarpıcı ifadeler kullandı.

Kötü günler geçirdiklerini vurgulayan sarı-lacivertli kaleci, “Bu seviyede 2-0 geriye düştükten sonra dönmek çok zor. Penaltılara kadar iyiydik, birlikte hareket ettik. Goller gelince dağılma sözkonusu oldu. Bu oyun bize yakışmıyor. Elimizden gelen gayreti gösterip bunun düzelmesi için çaba harcayacağız. Bu durumdan çıkacak olan bizleriz. İnşallah da çıkacağız” yorumunu yaptı.

Özeleştiride de bulunan Volkan, “Kendimi de dahil ediyorum daha fazla çaba göstermeliyiz. Ben 15 senedir bu camianın içindeyim. Çok kötü zamanlar da gördük, iyi zamanlar da. Böyle devam edecek değil. Fenerbahçe’ye ve kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koymalıyız. Böyle devam edemeyiz” dedi.

Kjaer hamlesi

Old Trafford’da çok kötü bir ilk yarı geçiren Fenerbahçe’de ikinci devre sürprizle başladı. İlk golde penaltıyı sebep olan Simon Kjaer kenara alındı ve Emenike oyuna girdi. Ayrıca 45 dakika boyunca etkisiz bir görüntü ortaya koyan Kjaer, yenilgide ilk kesiği yiyen isim oldu. Danimarkalı yıldızın yerine Neustadter savunmaya çekildi.

18: Sezon başından bu yana Fenerbahçe’nin kalesine gelen 38 isabetli şutun 18’i gol oldu.