''Böyle bir bütçemiz yok''

''Böyle bir bütçemiz yok''

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimoviç hakkında Başkan Dursun Özbek, "Temas bile yok" açıklaması yaptı.

Habertürk'ün haberine göre; Adı sık sık Galatasaray ile anılan İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic konusuna, başkan Dursun Özbek'ten açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda Galatasaray'a aktarılacak gelirin İbrahimoviç transferi için kullanılması planlarının yapıldığı yorumları da yer alırken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Habertürk'e konuştu.

BÖYLE BİR BÜTÇE YOK

Özbek, İbrahimoviç'in yüksek maliyetli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bırakın İbrahimoviç'in gelmesini kendisiyle temas bile yok. 3 yıllık maliyetinin 45-50 milyon avroya geldiğini de hatırlatırım. Böyle bir bütçe zaten yok" ifadelerini kullandı.

TRANSFERİ FİŞEKLİYORLAR

Birilerinin devamlı İbrahimoviç transferini ortaya attığını da sözlerine ekleyen Başkan Özbek,"Birileri Zlatan İbrahimoviç transferini fişekliyor. Kimler olduğunu bilmiyorum. İyi bir oyuncu dünya yıldızı" dedi.

İDDİALAR TRANSFERİN BİTTİĞİ YÖNÜNDE

Ancak öte yandan, gazeteler yurt dışı spor basınında çıkan iddialara dayanarak İbrahimoviç transferinin tamamlandığını aktardı.

HT Gazete