Boyko'nun performansı tartışma yarattı !

Boyko'nun performansı tartışma yarattı !

Beşiktaş formasıyla ilk kez oynayan Boyko, sergilediği performansla büyük tepki çekti.

Beşiktaş'ın yeni transfer ettiği kaleci Boyko, Torku Konyaspor karşısında ilk kez forma giyerken, performansıyla tartışma yarattı.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 3.3 milyon Euro'ya Ukrayna'nın Dnipro takımından satın aldığı kaleci Denys Boyko, siyah beyazlı formayla ilk maçını Torku Konyasporkarşısında oynadı.

Son derece heyecanlı olduğu gözlenen 28 yaşındaki file bekçisi, yediği iki golde de önemli hatalar yaptı. Torku Konyaspor karşısında ilk yarıda kendisine görev düşmeyen Boyko, konuk ekibin 65. dakikada kazandığı frikik atışında kapattığı köşeden golü yedi (üstte). Boyko, Torku Konyaspor'un 78. dakikadaki atağında üst üste iki pozisyonda gole izin vermezken, bu pozisyon sonrası kullanılan köşe vuruşunda boşa çıktı ve bunun sonucunda gol geldi (üstte).

CENK TOSUN HAKEME İSYAN ETTİ
Öte yandan Torku Konyaspor karşısında Beşiktaş'ın tek golünü kaydeden Cenk Tosun, maç sonrasında hakem Tolga Özkalfa'ya yüklendi. Marcelo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon öncesinde Konyasporlu futbolcunun ofsayt olduğunu savunan Cenk, şunları söyledi:

"Kırmızı kart çıkana kadar maçın hakimiyeti bizdeydi. Yan hakem sağ olsun o pozisyonda da ofsayt var! Maçın 2-3 olacağı anda kırmızı kart gelmesi ve sonrasında gol yememiz bizim için üzücü oldu. Rakip o zamana kadar kalemize bir kez bile gelememişti. Basit bir hatadan dolayı 1-1 oldu maç ve ondan sonra da yine duran toptan çok şanssız bir gol yedik. İnşallah Konya'da galip gelip tur atlamak istiyoruz. İlk yarıdaki penaltı pozisyonunda hakem "çarpma var" dedi ama bence penaltı. Beni arkadan itti rakibim. Hafif dokunuşlar bile dengenin bozulmasına yetiyor. Ama ondan önce el pozisyonu penaltı."