Bolt'tan Mourinho'ya ilk 11 tüyosu

Bolt'tan Mourinho'ya ilk 11 tüyosu
Güncelleme:

Jamaikalı sprinter Usain Bolt, verdiği bir röportajda Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho'ya mesaj verdi.

Aldığı madalyaların hikayesini anlattığı biyografi filmi "I Am Bolt" hakkında CNN'e bir röportaj veren Usain Bolt, gelen Manchester United ile ilgili soruyu da cevapsız bırakmadı.

Muhabirin "Futbolun ve Manchester United'ın büyük hayranı olduğunu biliyoruz. Ama Kırmızı Şeytanlar şu sıralar Premier League'de çok da iyi günler geçiyormiyor. Şu anda Jose Mourinho'nun kulağına bir şey fısıldayacak olsan ne söylerdin?" şeklindeki sorusuna gülerek "Takımı sabit tut" diyen Bolt, Mourinho'nun aynı ilk 11'de diretmesi gerektiğini söyleyerek onun her dakika her şeyi değiştirdiğinin altını çizdi.
 
Premier League'de bu sezon 13 maçta aldığı 5 galibiyet ve 5 beraberlik ile 20 puan toplayabilen Manchester United, 6. sırada bulunuyor. Sezona üçte üç yaparak başlayan takım, Son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe ile A Grubu'nda yer alan Kırmızı Şeytanlar yaz transfer döneminde kadrosuna Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ve Henrikh Mkhitaryan gibi isimler katmıştı.