Blind'den Fenerbahçe mesajı ! Van Persie...

Blind'den Fenerbahçe mesajı ! Van Persie...

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'de düzenli olarak forma giyememesinden şikayet etti.

Fenerbahçe'nin gündemdeki ismi Robin Van Persie ile ilgili ülkesinden flaş bir açıklama geldi. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, yıldız futbolcunun şu an sarı-lacivertli ekipteki durumunun kendilerini kara kara düşündürdüğünü itiraf etti.

Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti ile çıkacakları, mutlaka kazanmaları gereken iki maçın kadrosunda bulunan tecrübeli futbolcunun durumuna dikkat çeken Danny Blind, Robin Van Persie için endişelendiğini dile getirdi.

Hollanda hocası, "Hem onun için, hem de bizim için bu ideal bir durum değil. Bir teknik adam olarak oyuncumun düzenli olarak forma giymesini istiyorum. Perşembe günü Celtic'e karşı 90 dakika oynadı ama Van Persie bizim as oyuncularımızdan bir tanesi ve böyle bir ismin her hafta ilk 11'de oynayamıyor olmasıyla karşı karşıyayız" dedi.

Sneijder değil, Van Persie

Öte yandan Arjen Robben'in yokluğunda Galatasaraylı Wesley Sneijder'in taktığı kaptanlık pazubandı yer değiştirecek. Son Türkiye maçında sahaya kaptan çıkan Sneijder'den pazuband alınıyor. Teknik Direktör Blind, Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti maçlarında kaptanın Van Persie olacağını açıkladı. Hollanda medyası formda Sneijder'dense Van Persie'nin seçilmesini dikkat çekici olarak nitelendirdi.

Milliyet