''Bizim için üzücü haftaydı''

''Bizim için üzücü haftaydı''

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, açıklamalarda bulundu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “Son oynadığımız müsabakadan sonra bu ligden ayrılmış bulunmaktaydık. Bir haftanın ardından böyle bir müsabakaya çıktık. Gerçekten bizim için çok üzücü bir haftaydı, ama bütün bunlara rağmen bu müsabakaya elimizden geldiğince hazırlandık” dedi. 
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, 3-3 eşitlikle sona eren Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
 
Cihan, “Gerçekten müsabakayı şöyle iki sözle değerlendirirsek; müsabaka iki takım adına da iyi bir performansın ortaya konulduğu bir maç oldu. Bol gollü bir müsabaka oldu. Futbol bir şey olmadığında oynanmaz. O da topun patlak olduğu durumlarda futbol oynanmaz. İki çizgi çekersiniz, iki taş koyarsınız futbol oynarsınız. Ama top patlak olduğu zaman futbol oynanmıyor. Dolayısıyla bu ligden ayrılmanın bizim üzerimizde vermiş olduğu çok büyük bir üzüntü var. O üzüntülü koşullarda böyle bir müsabaka çıkarttık. Tüm futbolcu arkadaşlarımızı kutluyoruz. Gerçekten çok güzel bir performans ortaya koydular. İki takımı da kutluyoruz. İki takıma da farklı liglerde başarılar diliyoruz” açıklamasını yaptı.