''Bizim bir Muslera'mız yoktu''

''Bizim bir Muslera'mız yoktu''

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic geride kalan sezonu yorumladı,samimi itiraflarda bulundu.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışını kaybeden siyah-beyazlıların başındaki isim olan Bilic, Hırvat basınına yaptığı açıklamada ayrılmak üzere olduğu takımın kaçırdığı şampiyonluğu ve rakipleri ilgili düşüncelerini açıkladı.

Cavcav'dan stat teklifi
"Kendi stadımız olmaması bizi zorladı. Gençlerbirliği Başkanı bile kendi statlarında oynamamızı teklif etti. Ancak biz bunu geri çevirdik"

Üç kulüp algısı
"Türkiye'de yalnız üç kulüp olduğuna dair yanlış bir imaj var. Burada herkes herkesi yenebiliyor"

Avrupa kulvarı
"Avrupa Ligi maçları bizi yordu. Avrupa maçlarından sonra daha az bir eforla işleri başaracağınızı varsayamıyorsunuz"

Brugge maçı
"Brugge maçı öncesi tüm oyuncularıma Brugge'ün ne kadar iyi, güçlü ve tecrübeli bir takım olduğunu anlatmaya çalıştım. Ancak sonunda acı bir düşüş yaşadık"

Hep Sneijder atıyor
"Fenerbahçe'ye de, bize de golleri Sneijder attı. Şutu attığını gördüğümde hedefi bulmamasını istedim"

Bizde Atiba var
"Galatasaray'ın yedek kulübesinde Pandev ve Dzemaili gibi geçen yıl Napoli'de oynamış oyuncular vardı. Bizim içinse en iyi oyuncu Atiba Hutchinson'dı. Kendisini Avrupa'da yalnızca futbolu çok yakından takip edenler tanıyor"

Onların Muslera'sı var
"Derbiden önceki 5 maçlarını hep 1-0, 2-0'lık skorlarla kazandılar. Bizim rakiplerimize karşı girdiğimizden daha az pozisyona giriyorlardı. Ancak onların kalesinde Muslera var. Her seferinde önemli topları çıkarıyor. Bizim kalemizi ise üçüncü kalecimiz koruyor. İyi kaleci ama üçüncü kaleci. Nasıl üçüncü bitirmeyecektik! Bazı maçları çözecek kaliteyi aradık. Demba Ba'nın yetenekleri, Töre'den gelecek ilhamla yaşadık"

Kuyt her yerde oynuyor
"Dirk Kuyt hücum hattındaki üç pozisyonda da oynayabiliyor. Dünya Şampiyonası'nda gördük ki defansta bile forma giyebiliyor. Fenerbahçe'de Valencia forması giymiş Mehmet Topal, Inter-Newcastle tecrübesi bulunan Emre Belözoğlu gibi isimler var. Fark yaratan oyunculara sahipler"

Bilic'in son sözü
"Ancak sonuçta harika iki yıl ve muhteşem bir tecrübe edindim burada. Beşiktaş'a iyi şanslar diliyorum"

Milliyet