''Bizi en çok zorlayan taraftardı...''

''Bizi en çok zorlayan taraftardı...''

Ivan Ordets, Fenerbahçe karşısında kendilerini en çok zorlayan şeyin taraftar olduğunu söyledi.

Shakhtar Donetskli savunma oyuncusu Ivan Ordets, Fenerbahçe karşısında kendilerini en çok zorlayan şeyin taraftar olduğunu söyledi.
 
Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda karşı karşıya gelen Shakhtar Donetsk'in savunma oyuncusu Ivan Ordets, Ukrayna basınına ilginç açıklamalarda bulundu. Şükrü Saracoğlu'ndaki karşılaşmada 90 dakika forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de hayli zor saatler geçirdiklerini, bu yüzden alınan beraberliğin kendileri açısından iyi sonuç olduğunu söyledi.
 
Ordets şunları söyledi: "Maç öncesi takım arkadaşlarımın büyük desteğini aldım. Dario Srna sahaya çıkmamı ve elimden geleni yapmamı, herşeyin iyi olacağını söyledi. İyi bir sonuç almamız önemliydi. İlk yarı bir çok pozisyonumuz vardı. Gol ya da goller atabilirdik.
 
İkinci yarı ise oyunun temposu düştü. Bunda sıcak havanın da etkisi vardı. Gittikçe iyice hissettirdi kendini. Bizim için bu maçtaki en büyük zorluk seyirciydi. Muazzam bir baskı altında oynadık. Sadece maçta değil, ısınırken idman sırasında bile yuhalandık. Bu yüzden burdan aldığımız sonuç iyi. Kendi sahamızda işler farklı olacak".
 
Marlos: Türkiye'de taraftarlar harika

Shakhtarlı orta saha oyuncusu Marlos Bonfim de sarı-lacivertli taraftarın karşılaşma üzerinde büyük bir etkisi olduğuna vurgu yaptı. Bonfim, "Açıkçası bu maçta böylesine bir seyirci baskısı beklemiyordum. Türkiye'de taraftarlar bir harika. Evimizde turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.