''Biz arkandayız kaptan''

''Biz arkandayız kaptan''

Emre Belözoğlu, Beşiktaş Kulübü’nün başvurusu üzerine TFF Etik Kurulu’na sevk edildi...

Fenerbahçeli futbolcular, Bilic’le yaşadığı tartışma nedeniyle dün Etik Kurulu’na sevk edilen Emre’ye destek verdi. Sarı-lacivertliler, “Arkandayız çünkü sen yanlış bir şey yapmadın. Sahada takımını ve bizi korudun” dedi.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş Kulübü’nün başvurusu üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu’na sevk edildi. TFF’den yapılan açıklamada, sarı-lacivertli futbolcunun, Beşiktaş derbisinin devre arasında, soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylara ilişkin basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan görüntüler nedeniyle kurula sevk edildiği bildirildi. BJK TV geçen hafta derbinin devre arasında Emre’nin, Slaven Bilic’e yönelik sözlerini ekrana getirmişti.

Fenerbahçeli futbolcular, Etik Kurulu’na sevk edilmesine çok üzülen Emre Belözoğlu’na sahip çıktı. Sarı-lacivertli oyuncular dünkü antrenmadan sonra bir araya geldikleri Emre’ye moral vermeye çalıştı. Takım kaptanından derbide yaşanan olayları unutmasını isteyen sarı-lacivertlilerin, “Biz senin arkandayız. Çünkü sen yanlış bir şey yapmadın. Sahada takımını ve bizi korudun” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Emre Belözoğlu’nun, Etik Kurulu’na sevk edilmesinin ardından çalışmalara başladı. Sarı-lacivertliler savunmaları hazırlayarak kısa süre içinde TFF’ye gönderecek. Etik Kurulu’nun talimata göre men cezası verme yetkisi bulunmuyor.