Biliç'ten sağ-sol uyarısı!

Biliç'ten sağ-sol uyarısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'nin özellikle kanatlarının çok güçlü olduğunu söyledi.

Derbi öncesinde futbolcularına rakibi anlatan Slaven Bilic, “İki kanat oyuncusu Gökhan Gönül ve Caner Erkin... Her ikisi sadece Fenerbahçe’nin değil, milli takımın da önemli isimleri... Bu nedenle onlara çok dikkat etmeliyiz. Fenerbahçe teknik yönetimi de taktik planlarının önemli kısmını kanatlar üzerine kuracaktır” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile yarın oynayacağı zorlu derbi öncesinde takımın zayıf yönlerini masaya yatırdı.

Siyah-beyazlı teknik adam, takım olarak çok iyi bir ekip olduklarını belirterek, “Ne kadar güçlü olsak da zayıf yönlerimiz var. Zaman zaman kanatlarda zor anlar yaşıyoruz. Bütün halde oynadığımız için bu açıkları kapatabiliyoruz ama şunu unutmayın, Fenerbahçe’nin en kuvvetli yönü ise kanatları” dediği öğrenildi.

Kayseri Erciyesspor maçında yenilen son iki golün de kanatlardan geldiğini belirterek, Fenerbahçe karşısında bu tür hataların yapılmaması gerektiğini dile getiren Hırvat teknik adam, “Rakibimizin iki kanat oyuncusu Gökhan Gönül ve Caner Erkin... Her ikisi sadece Fenerbahçe’nin değil, milli takımın da önemli isimleri... Bu nedenle onlara çok dikkat etmeliyiz. Fenerbahçe teknik yönetimi de taktik planlarının önemli kısmını kanatlar üzerine kuracaktır. O yüzden derbide kanat hücumları karşısında biribirinize yardım etmelisiniz” diye konuştuğu ortaya çıktı.

Ortaya da önlem

Öte yandan Slaven Bilic, kanat hücumları dışında, Fenerbahçe’nin orta sahasına da ekstra önlem almaya çalışacak. Siyah - beyazlı teknik adam, özellikle ön liberoda oynayan Veli ve Atiba’ya özel uyarılarda bulundu. Hırvat çalıştırıcı, her iki oyuncusuna da derbide çok koşmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Milliyet