Bilic'ten Beşiktaş'a rest !

Bilic'ten Beşiktaş'a rest !

Beşiktaş’ta beraber çalıştığı Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson’ı ısrarla West Ham United’da isteyen Slaven Bilic, transfer planlarını titizlikle yürütüyor.

Beşiktaş’ta beraber çalıştığı Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson’ı ısrarla West Ham United’da isteyen Slaven Bilic, transfer planlarını titizlikle yürütüyor. Hırvat çalıştırıcının, siyah-beyazlı kulüple yapacağı görüşmelerde bazı şartlarının olacağı belirlendi.

Gökhan Töre konusunda teklif yapacak olan Bilic’in, önemli bir şart koştuğu ortaya çıktı. Kartal’ın eski hocası, Gökhan Töre’nin yanında mutlaka Atiba Hutchinson’ı da İngiltere’ye götürmek istediği bildirildi. İki oyuncu için toplamda 20 milyon euro gibi bir teklifle gelmesi beklenen tecrübeli teknik adamın, Atiba’nın verilmemesi halinde Gökhan Töre’yi tek başına almaya soğuk baktığını Beşiktaş Yönetimi’ne iletecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş de Kanadalı orta sahanın kesinlikle gönderilmemesi yönünde görüş birliğine vardı. Önceki gün yapılan toplantıda, Atiba’dan kazanılacak paranın, yeni sezon hedeflerinin riske atılmasına değmeyeceği yönünde ifadeler kullanıldı.